Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem ebben a stresszes helyzetben?

Figyelt kérdés

45+-os hölgy vagyok, férjezett. A hely ahol dolgozom, nem vagyok büszke rá, vendéglátás. Úgy hozta a sors csak vasárnap van szabadnapom, akkor van zárva az üzlethelyiség. Tehát csak ezen a napon aludhatom ki magam.

Rendszeres vita férjemmel hogy siettet, megjegyzéseket tesz. Mit vacakolok ennyit, más asszony délben már tálalja az ebédet. Én meg szeretnék pihenni, legalábbis lassúbb tempóban haladni a tennivalóimmal. Igazából főzni sincs kedvem. Látom ez neki nem megfelelő, csalódott hogy nem azt kapja ételkészítés szempontjából amit várt volna. Mondanom sem kell, én is csalódott vagyok, sokkal több empátiát szerettem volna, netán megérthetné fáradt vagyok. 6,5 éve vagyunk házasok, közös gyerek nincs. Tudom neki is igaza van, de érzem nekem is. Mi a véleményetek az állandó cirkuszolós vasárnapjainkról? Ti mit tennétek helyemben?

2022. márc. 14. 15:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ő mit csinál? Dolgozik? Vagy esetleg be van osztva és ő is csinál egyéb házimunkát, ha te főzöl?
2022. márc. 14. 15:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem, ő egész hétvégén szabad. A boltba ugyan elmegy, a főzést tőlem várja. Ezen már összevesztünk, mikor mondtam több kolléganőm férje szokott főzni. Én férjem azt mondja felborult a világ, a főzés mindig női munka volt. Olyan jó volna a szabadnapomon kicsit lazulni.
2022. márc. 14. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Javasolnám neki, hogy dolgozzon többet, ha a házimunka nem felel meg a férfias világnézetének. Nyugodtan mehet robotolni hétvégén is, meg plusz fél műszakba hétköznap. Vigye haza a te keresetedet is és akkor nyugodtan otthon tudsz maradni házitündérnek. Én is csináltam ezt pár évig, csak az én férjem a végén már a munkát is otthagyta. Én dolgoztam, intéztem a házimunkat, hivatalos ügyeket és mindent a gyerekekkel kapcsolatban. Hát betelt a pohár és dobbantottam. Ne hagyd hogy cselédnek tartson.
2022. márc. 14. 15:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as, de nincs szüksége rá hogy többet dolgozzon, vállalkozó, jól keres.
2022. márc. 14. 15:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, igen, felborult a világ. Hisz többet dolgozol te mint ő férfi létére. Vagy ilyenkor már nem gond?
2022. márc. 14. 15:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól keres. Akkor vasárnap, miután jól kialudtad magad és kedvesen mosolyogsz, szépen felöltöztök, és elmentek egy étterembe.
2022. márc. 14. 16:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Hiába dolgozom többet órában, a bevételem kevesebb. 6-os amit javasol, azt próbáltam már kérni, legalábbis hogy egy olcsóbb helyre üljünk be. Neki az sem teljesen normális, otthon szeret "rendes" magyaros kajákat enni. Másik gond hogy hétfőn és kedden még annyi időm sincs, ezért három napra főznöm kell neki. Emiatt sem kivitelezhető 6-os javaslata.
2022. márc. 14. 16:30
 8/14 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Ha jól keres miért nem mész át 4 napba.

Azért a 6 az embertelen

2022. márc. 14. 16:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"főzés mindig női munka volt"

Ezt még házasság előtt kellett volna tisztázni .

2022. márc. 14. 16:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

De amugy ti hogy tudtok egyutt lenni egy olyan ferfival, aki ilyeneket mond, hogy a no dolga mindig a fozes volt es egyszeruen nem hajlando o fozni, akkor sem, ha latja, hogy faradtak vagytok?

Szo szerint masodrangu elolenyeknek tart benneteket.

2022. márc. 14. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!