Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti, hogy birjatok magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy birjatok magatokat stresszes helyzetben megnyugtatni?

Figyelt kérdés
Pl ha ott a csaj akiert oda vagyok egyszeruen nem tudok onmagam lenni, mas a hangom mashogy megyek tiszta szar. Probaltam mar mantrazni magamban dolgokat meg nyugtatni magam, hogy o is csak egy lany, kepzeld azt hogy kakil a wc-n stb de csak rosszabb lett es meg idegesebb lettem sot el is vorosodtem.
2018. jan. 19. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

MEditálok sokat,érdemes elmenned agykontrollra elsőkörben,plusz mi az oka,hogy a lányt piadesztára emeled?

Kevésnek érzed magad?

Mert akkor amit hiányolsz fejleszd magad.

Van egy könyv Gondolj Merészet a címe,ebben van az utolsó fejezet,hogy képzeld magad a másik helyébe vajon mit akarhat és hogyan reagálnál magadra ha te lennél a másik.

2018. jan. 19. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Te is olyan vagy mint én. Én sem tudom kezeli az ilyen helyzeteket. Van amikor nagyjából sikerül,de legtöbbször nem. Én lány vagyok és szabályosan a rosszullét környékez, ilyen ájulásszerű ha meglátom őt. Nagyon kínos.

Nálam tudom miért alakult ez ki. Nem akarom hogy megtudja az érzéseim mivel nem vagyunk egy súlycsoportban. Sajnos a szívemnek nehezen tudok ellentmondani.

2018. jan. 19. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
34%

Szexelj a randi elott egy masik lannyal. Vagy tobbel.

N

2018. jan. 19. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

DISC elemzés nagyon jó stresszelemző.

Nekem stresaz alatt megugrik a domináns énem. Keresztül megyek mindenkin 😃

De amúgy introvertált vagyok.

Szóval nekem olyan stresszkezelési módszert kell elsajátítanom, amitől elkerülhetem a túlzott agresszivitásomat, és jobban koncentrálhatnék a cél érdekében.

Nekem tehát egy ilyen csajozásos témánál egyrészt meg kell tartanom a stresszből keletkező határozottságomat, minden mást tekintve viszont el kell lazulnom.

Erre tényleg nagyon jó a meditáció, csak akár egy-két mély levegő, sóhaj, amíg nem gondol az ember semmirre.

Beszélgetés közben pedig a humor a legnagyobb ellazító 🙂

Te viszont más személyiségű vagy, neked lehet mást kell találnod 🤗

2018. jan. 19. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Remélem ebből ki lehet gyógyulni, mert van úgy, hogy konkrétan ránézni sem merek annyira ideges leszek. Sarokbaszorítva érzem magam, nem tudom magam elengedni...

Általában ha többet vagyok vele elmúlik ez a kiszolgáltatottság érzése,de sokszor előjön. Annyira a hatalmába kerít. L

2018. jan. 20. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!