Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti mit szoktatok gondolni ilyen helyzetben?
Ha mondjuk láttok egy jó pasit (vagy ismeritek) tényleg jóképű helyes srác, látszik, hogy igényes sportos tehát jól néz ki. És mondjuk visz egy rózsát vagy egy csokrot és halljátok, hogy beszéllgetésbe elegyedik valakivel és meséli, hogy meglepi a barátnőjét csak úgy.
Másik eset: Buliban összejövetelen szintén jó pasi, rányomul egy csaj eléggé rámenősen és visszautasítja, hogy a barátnőjét szereti, hagyják egymást.
Vagy csak itt gyakorin (amit nem lehet készpénznek venni de tegyük fel elhiszem) írja egy srác, hogy jól néz ki, jó pasi és látszik az írásán, hogy tök rendes intelligens lehet és írja, hogy így meg úgy szereti a párját jaj de boldogok.
Ti nem szoktátok ilyenkor azt gondolni, hogy a francba??? Egyesek mivel érdemelték ki ezt? És én miért nem botlok bele soha egy ilyen lovagba? Végiggondolom kiket ismerek, kik hajtanak rám ki milyen jellem és nem nem adom lejjebb azért sem, nekem is “kell egy ilyen” mert látszólag vannak még rendes pasik.
Tudod az a helyzet, hogy ezek a lányok nem azért kapnak virágot, nem azért ennyire büszke rájuk a barátjuk, mert van két szép szemük.
" Egyesek mivel érdemelték ki ezt?"
Mondjuk azzal, hogy nem csak ülnek a kis p.csájukon és várják, hogy a pasi lehozza nekik a csillagokat is. Ez nem "belebotlás" kérdése. Az, hogy egy férfi hogyan bánik a nővel 90%-ban azon múlik, hogy a nő milyen. Ha te semmit nem teszel a kapcsolatba, akkor nem lesz ilyen a párod. Egy kapcsolat a kölcsönösségen múlik.
Hú, ez a kérdés engem is érdekelne. Amikor láthatóan cuki és jó kapcsolatban voltam, akkor kb. minden második lány bepróbálkozott, amikor ezt megtudta.
"Ti nem szoktátok ilyenkor azt gondolni, hogy a francba??? Egyesek mivel érdemelték ki ezt? És én miért nem botlok bele soha egy ilyen lovagba? Végiggondolom kiket ismerek, kik hajtanak rám ki milyen jellem és nem nem adom lejjebb azért sem, nekem is “kell egy ilyen” mert látszólag vannak még rendes pasik."
Ez a szöveg egy picit ijesztő. :D
Szerintem minden férfi...ja jó nagyon sok férfi képes lovaggá válni egy bizonyos nőért.Ha szerelmes akkor nem esik nehezére virágot, ajándékot vinni a szerelmének, és akkor minden további nélkül képes bármilyen nőt visszautasítani, de ahhoz, hogy hercegnői bánásmódban részesüljünk,ahhoz hercegnőként is kell viselkednünk.
Beleadni a kapcsolatba,tisztelni a másikat, tenni érte, együtt mindkettőnek.Nőként mondom a férfiaknak nem esik nehezükre a lovagias viselkedés, csak érezzék, hogy számítanak, szeretve vannak.
De ez nem kiérdemlés, hogy jólány voltál, és csokit kapsz a Mikulástól virgács helyett.
Ez az élet, itt komoly folyamatok zajlanak. A lényeg igazándibóól az egyenes arányosság.
Ha szereted magad, szeretni fognak. Ha energiát fektetsz egy meglévő kapcsolatba, akkor a másik is nagy valószínűséggel fog.
De ha csak ülsz és a csodát várod, akkor a pasik nem fognak észrevenni.
Szóval el kellene kezdened energiát belefektetni az egész dologba. Ha vannak elvárásakd, akkor tudnod kell, hogy a másik félnek is hasonló szintű elvárásai lesznek feléd. Tehát ha jó pasit akarsz, akkor legyél jó nő! Ennyire egyszerű... 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!