Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, mit lehet ebben a helyzetben gondolni?
Van egy férfi, nagyon tetszik, úgy érzem én is neki. Mert veszem a jeleket és küldöm is felé.
Pár napja találkoztunk, amúgy még semmi nincs köztünk, csak beszélgettünk 1 órát.
Azt mondta írjak majd rá, megtettem, nem válaszolt az sms-re. Majd pár nap múlva írtam neki, válaszolt, de eléggé szűkszavuan. Ma írtam egyet, hogy mi a baj, valami gond van-e?
Nem válaszolt.
Miért csinálhatja ezt? Nem bántottam meg, még mosolygva váltunk el, amikor találkoztunk. Akkor mi a gond? :(
nem jössz be neki, ennyi. Csak az egóját növelted, hogy na ennek a csajnak is bejövök, de semmi komoly. Én is ilyen vagyok. Nem utasítom el a nöket de ha valameik nem tetszik azzal nem ismerkedem, nem sms ezek!
Ez kapufa! Lépj tovább, ne foglalkozz vele!
Talált volna valakit?
Nem tudom. :(
Isten ments, hogy 1 év epekedés után esetleg konkrétan rákérdezz, még farkad nő, hisz ez olyan "pasis"! inkább hagyd, hogy összejöjjön mással, te pedig várj újabb hónapokat, míg megtetszel egy olyan srácnak, aki neked is bejön, az sokkal nőiesebb! ennél pedig nincs fontosabb! éljenek a konvenciók!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!