Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, mit lehet ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, mit lehet ebben a helyzetben gondolni?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, nagyon tetszik, úgy érzem én is neki. Mert veszem a jeleket és küldöm is felé.

Pár napja találkoztunk, amúgy még semmi nincs köztünk, csak beszélgettünk 1 órát.

Azt mondta írjak majd rá, megtettem, nem válaszolt az sms-re. Majd pár nap múlva írtam neki, válaszolt, de eléggé szűkszavuan. Ma írtam egyet, hogy mi a baj, valami gond van-e?

Nem válaszolt.

Miért csinálhatja ezt? Nem bántottam meg, még mosolygva váltunk el, amikor találkoztunk. Akkor mi a gond? :(

2011. okt. 19. 11:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

" 1 év epekedés után esetleg konkrétan rákérdezz, még farkad nő"

Ezt nem igazán értem. Semmi ilyet nem írtam, csak hogy rég hallottam róla, miért olyan szomorú manapság?

Eddig nem jött válasz. Nem baj. Az én reakcióm meg az lesz, hogy innentől kezdve elfelejtem a mobilom felvenni, ha hív. :(

2011. okt. 19. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
ez egy jó döntés. Ne hagyd magad!
2011. okt. 19. 15:17
 13/18 A kérdező kommentje:

Ezzel nincs is baj, visszaadom, amit kapok. Természetes.

Csupán érdekelt, hogy szerintetek mi oka lehet ennek? Ti mikor tesztek ilyet?

2011. okt. 19. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Én akkor tennék ilyet, ha közben lenne valaki más is akinek tetszek és akkor vacillálnék hogy kihez közeledjek jobban.
2011. okt. 19. 15:51
 15/18 A kérdező kommentje:
hjaajjjjjjj. :(
2011. okt. 19. 15:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért nem kell semmit készpénznek venni, van mikor az ember érzi hogy itt az a pont ahonnan már úgysincs vesztenivaló a dologban,aztán rá lehet térni konkrétabban is.
2011. okt. 19. 16:48
 17/18 A kérdező kommentje:

Már úgy érted, hogy én térjek rá a dolgokra?

Vissza sem ír, nem alázkodom meg. Nagyon bánt, de nem fogom a tudtára adni.

2011. okt. 19. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem vízöntő volt a pasas? Ők szoktak ilyen titokzatosak és változékonyak lenni. :D :/

23N

2014. okt. 9. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!