Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit erdemes tennem?
Sziasztok!
A helyzet az, hogy lassan 6 eve van egy baratnom, aki szinte mindig veszekszik minden szaron felkapja a vizet es sokszor tettlegessegig fajul a dolog, magyarul nekem tamad. Viszont ha normalis akkor meg nagyon aranyos. Tudom, minek turom, majd elmegyek pszichologushoz is hatha az segit.
Viszont a kerdes nem errol szolna hanem arrol, hogy jovo heten lesz egy fesztival amire nagyon menni akar es allitasa szerint jol birna viselkedni, amit en ketlek mivel piasan meghulyebb es jozanul sem bir magaval. En kijelentettem hogy nekem ehhez se penzem se kedvem hogy elmenjunk aztan 4 napig menne a balhe , elmenne ra csomo penz raadasul mivel kulfold igy nem ertenek az emberek mi van es engem akarna mindenki agyonverni mert mindig a nonek van igaza.. De o erre egyedul is elmegy (vagy az occsevel). Tehat mivel jo esellyel ott megcsalna amit mar tett a szemem lattara is igy vege lenne, ha elmegyek akkor 100% a teboly igy ugyis vege lenne. Az erdekelne hogy mit tegyek? Probaljam meg esetleg vagy menjek el az ismeroseimmel inkabb? Sajnos mindig az van bennem, hogy ha veszni hagyom lehet megjavulna es leelhetnem vele az eletem de igy meg elengedem es majd ha visszagondolok banni fogom. Viszont az is bennem van hogy mi van ha megtobb idot pocsekolok a semmire es raadasul valakinek maradando baja lesz vagy akarmi meg csak az hogy ha majd visszagondolok arra hogy elvesztegettem a fiatalsagom mert vele sehova nem lehetett menni es raadasul vege is lenne.
Remelem nem voltam tul hosszu, koszi annak aki valaszol es segit a dontesemben.
O 22/l en 27f
Már így is elpocsékoltad a legszebb éveid nagy részét rá. Tényleg nem elég?
Ennyire jó az ágyban? Volt olyan párom, aki a lelkemet is kisz-pta, vele elnézőbb is voltam, de még őt is kiraktam, amikor átlépett egy határt.
Nem fog változni. Se a veszekedés, se a tettlegesseg téren, se a megcsalas téren.
Én hagynám elmenni festivalozni, de szigorúan a saját pénzén! Utána viszont szakítanek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!