Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Majdnem kapcsolatban vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem kapcsolatban vagyok, és nem tudom mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Több, mint egy éve van egy elvált férfi az életemben. Kapcsolatunk elején kijelentette, hogy az ő részéről ez a kapcsolat titokban folytatódhat, míg a gyermek elhelyezése nincs véglegesítve.Azóta már ez is Meg történt, a kisfiút az anyukájához ítélte a bíróság, De apuka és fia közti kapcsolat nagyon erős, ez az itélet mindkettőjüket megviselte.a kapcsolatunk azóta is titok az ő részéről senki nem tud rólam. Az ő fia és az én fiam legjobb barátok. Sokszor van nálam a kisgyerek, és nagyon jó a kapcsolatunk. És szerintem semmi gond nem is lenne,ha kiderülne, hogy én is létezek. De apuka nem hajlandó lépni. Heti 2 szer, 3 szor talizunk, nála, sötétben megyek, sötétben jövök. Nem fejlődik a kapcsolat semerre. Én örlődök, mert többet szeretnék, de viszont látom rajta, hogy neki így kényelmes. Úgy érzem vesztegetem az időmet. Meg értő voltam, elfogadtam a helyzetet, de nem jó így nekem.De viszont attól is félek, hogy el vesztem ezt a heti pár találkozót is, amikor nagyon jól érzem magam.Egyre ritkábban is hív fel, üzenetet sem ír. Ha hív, akkor meg úgy beszél, mintha minden rendben lenne. Soha egy dicséretet nem kapok tőle, soha se mondta még, hogy jól nézek ki, vagy jól áll a hajam. Nem tudom mit tegyek? 42/N
ma 07:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Keress mást. Ez nem kapcsolat..
ma 07:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ennek így nincs értelme. Gyakorlatilag te csak ugródeszka leszel neki addig, míg nem talál olyat, akit valóban felvállal már az elejétől kezdve. Voltam hasonló helyzetben, tapasztalatból beszélek. Mi degy mikor lesz vége, csak neked fog fájni. Jön majd azzal, hogy a gyerekek miatt maradjatok csak barátok. Ingyen bébiszitternek használ, közben randizik. 40+N
ma 07:22
 3/15 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

Amúgy beszéltél már vele erről? Mondtad neki mit érzel és hogy ennek nincs értelme (ja csak nem jó neked a laza kapcsolat).

ma 07:22
 4/15 anonim ***** válasza:

"Ingyen bébiszitternek használ, közben randizik."

Egyetértek.

Te meg beleszerettél és álmodozol egy közös életről, ami sosem lesz.

Egész biztosan nem az egyedüli nője vagy, van neki más is.

Valószínűleg vele is ugyanezt játssza, mint veled.

A kisfiút meséltesd ügyesen, hogy hol szokott lenni más napokon, van-e még ilyen kis barátja, annak az anyukája milyen, van-e barátnője apának, lesz-e pótanyuci, mit mond apa, stb...

Amúgy, az ilyen csávó, ha felvállalná a másik nőt, gondolkodás nélkül elszakítaná a kisfiát a legjobb barátjától, a te kisfiadtól!

Majd meglátod!

49/F

ma 07:57
 5/15 A kérdező kommentje:
Máskor próbáltam neki mondani, hogy én nem ilyen kapcsolatról álmodozok, akkor azt mondta, hogy ő sem, de most ezt kell tennie a fia érdekében, hogy annak ne sérüljön a lelki világa. És mindig kérte, hogy legyek türelmes. Mostanában fel se hozom a témát, mert utoljára is azt mondta, hogy honnan tudja ő azt előre, hogy mi lesz holnap vagy holnapután. Csak sodródjunk az árral.
ma 07:57
 6/15 anonim ***** válasza:

Vagyis neki így kényelmes.

Te meg le vagy tojva, mert így is mellette vagy.

Jelentsd be neki, hogy ismerkedsz egy másik csávóval és figyeld mit reagál.

ma 08:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Hol lehet ilyen nőkkel ismerkedni? Nekem is jól jönne.
ma 08:18
 8/15 anonim válasza:

Ha a gyerekek legjobb barátok, akkor anyuka is ismer gondolom.

Ő bízza rád a kisfiút vagy apuka?

Lehet a férfi attól fél, hogy a volt feleséggel romlik meg a viszonyotok. Ezáltal a gyerekeké is. Vagy kombinálni kezdenének, hogy házasság alatt összejöttetek.

ma 09:08
 9/15 A kérdező kommentje:
Anyukával jóban voltunk, míg össze nem jöttem a volt férjével.azota nem beszélünk. Nem én álltam közéjük, mikor összejöttünk, ők már külön voltak. És anyuka egy másik férfi miatt hagyta el a párom.ugyhogy csak akkor taliznak a fiúk, amikor apukánál van. És a suliban.
ma 09:13
 10/15 anonim válasza:

Akkor a volt feleség tud rólad ezek szerint.

Ki elől titkol? Miért kell sötétben menned?

ma 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!