Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Majdnem kapcsolatban vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem kapcsolatban vagyok, és nem tudom mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Több, mint egy éve van egy elvált férfi az életemben. Kapcsolatunk elején kijelentette, hogy az ő részéről ez a kapcsolat titokban folytatódhat, míg a gyermek elhelyezése nincs véglegesítve.Azóta már ez is Meg történt, a kisfiút az anyukájához ítélte a bíróság, De apuka és fia közti kapcsolat nagyon erős, ez az itélet mindkettőjüket megviselte.a kapcsolatunk azóta is titok az ő részéről senki nem tud rólam. Az ő fia és az én fiam legjobb barátok. Sokszor van nálam a kisgyerek, és nagyon jó a kapcsolatunk. És szerintem semmi gond nem is lenne,ha kiderülne, hogy én is létezek. De apuka nem hajlandó lépni. Heti 2 szer, 3 szor talizunk, nála, sötétben megyek, sötétben jövök. Nem fejlődik a kapcsolat semerre. Én örlődök, mert többet szeretnék, de viszont látom rajta, hogy neki így kényelmes. Úgy érzem vesztegetem az időmet. Meg értő voltam, elfogadtam a helyzetet, de nem jó így nekem.De viszont attól is félek, hogy el vesztem ezt a heti pár találkozót is, amikor nagyon jól érzem magam.Egyre ritkábban is hív fel, üzenetet sem ír. Ha hív, akkor meg úgy beszél, mintha minden rendben lenne. Soha egy dicséretet nem kapok tőle, soha se mondta még, hogy jól nézek ki, vagy jól áll a hajam. Nem tudom mit tegyek? 42/N
ma 07:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Az ő fia és az én fiam legjobb barátok. Sokszor van nálam a kisgyerek, és nagyon jó a kapcsolatunk."

Tehát amikor apukánál van a kisgyerek, akkor tulajdonképpen nálad van?

Legalább apuka szabadon kalandozhat.

Amúgy miért kell sötétben osonnod hozzá? Egy épületben lakik a volt feleségével?

A volt feleségével miért romlott meg a viszonyod, ha nem is tud rólatok?

ma 09:22
 12/22 A kérdező kommentje:
A volt feleség állandóan mondogatja a fiúknak, hogy az apja és én együtt vagyunk, de mivel apuka a gyerek szemébe hazudik, a kisgyerek neki hisz. És azért kell sötétben mennem, hogy ne lássák meg a szomszédok. Még a ház elé sem parkolhatok.
ma 09:31
 13/22 anonim válasza:
100%

Miért fontos neki, hogy a szomszédok látnak-e? Elvált ember.

Ha csak, nem más nő is jár hozzá a többi napokon.

ma 09:35
 14/22 A kérdező kommentje:
Azt mondja, azért tartsuk titokban, hogy a gyerek nehogy rosszul reagáljon, hogy van másik nő a képben. Így ő tökéletes maradhat a gyerek szemében. Anya meg a rósz, mert annak van barátja.
ma 09:38
 15/22 anonim válasza:
100%

De ő nem a gyerek előtt titkol. Abban a kevés láthatásban is rád bízza.

A szomszédok elől miért kell bujkálni?

Itt a pasi nem akar felvállalni. Az, hogy a ház elé se parkolhatsz, annak csak akkor lenne értelme, ha mással látják a szomszédok és ciki lenne ha veled is.

ma 09:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem értem már én se, hogy 1 év után mért nem lehet felvállalni a kapcsolatot?
ma 09:46
 17/22 A kérdező kommentje:
Én már azt érzem, hogy neki esze ágában sincs ezt a kapcsolatot felvállalni, mégpedig nem kízárolag a gyerek miatt, hanem mert ez így a legkényelmesebb. Nincs kötelezettsége felém, nincs kötöttség, nem kérhetem számon semmiért, ha ne úgy jó, akkor találkozunk, ha nincs kedve, nem találkozunk. Vasárnap esténként szoktunk találkozni, hát, tegnap egész nap nem hívott fel, szóval nem taliztunk tegnap se, meg már egy hete,, mert a héten a kisfia nála volt. Én meg úgy voltam vele, hogy ha látni akar, majd szól, mert az utóbbi időben mindig én kezdeményeztem a találkozást.nagyon nehéz most nekem, legszivesebben ráirnák....
ma 09:56
 18/22 anonim válasza:
100%

Egy év alatt nem voltatok sehol együtt? Mozi, színház, vacsora, nyaralás? Karácsony, szilveszter, szülinapok együtt?

Akkor ez csak szerinted kapcsolat. A férfi részéről egészségügyi szükséglet.

ma 10:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Sajnos a 18as válaszolóval értek egyet.

Nem hiszem el, hogy legalább írásban ne tudná megoldani a kommuikációt, ha érdekelnéd, ha ott a kisfiú a héten.

Sajnos ez tényleg csak szerinted kapcsolat. Ennél sokkal többet éremelsz!

ma 10:10
 20/22 A kérdező kommentje:
Soha sehol nem voltunk együtt. Most együtt tölthettük volna a szilvesztert, mert a fia az anyukájánál volt. De ő azt mondta, hogy inkább legyek otthon én is a fiammal, mi meg majd másnap találkozunk.
ma 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!