Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parommal 3,5 eve vagyunk egyutt. A kapcsolatunk elegge megromlott. En hozza mar nemileg sajnosnem vonzodom. Mit tehetnek ez ellen?
Figyelt kérdés
Szeretetbol nagyon szeretem, o szerelembol is szeret engem. De en sajnos szexualisan egyaltalan nem vonzodom hozza. Lehet ez ellen tenni valamit,hogy valtozzon?e miatt a veszekedesunk is rengeteg. Ami nem csoda.2016. máj. 17. 17:11
1/7 anonim válasza:
szexuálpszichológus segít, illetve párterápia.
2/7 anonim válasza:
Te már nem vagy szerelmes belé, és nem is vonzódsz hozzá. Szerintem ezen nem lehet segíteni. Ne húzd el a szakítást, mert csak annál rosszabb lesz.
Azt mondod, "szeretetből szereted" de biztos ez? Nem csak megszokásból és szánalomból?
Mennyi idősek vagytok? Szerintem lépj időben, hogy még mindketten új életet tudjatok kezdeni.
3/7 A kérdező kommentje:
Mar szakitottunk, de teljesen egyikunk sem szeretne elengedni a masikat. O semmi kepp sem engem.
2016. máj. 17. 17:23
5/7 A kérdező kommentje:
Ez volt az oka.
2016. máj. 17. 17:51
6/7 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele és keress egy olyan pasit akihez vonzódsz is,
7/7 anonim válasza:
Ja bocs ,nem olvastam el a valaszod! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!