Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok megtartotta az exeiről készült fotókat? Mit gondoltok erről? Különösen, ha meztelen fotók is vannak?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolat esetén kérdezem ezt, főleg 30 év felettieket vagy házasokat.

2024. máj. 22. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
56%
Nem ugyan az a személy írja a neked nem tetsző válaszokat, legalább ketten vagyunk, ha nem hárman, de semmi gond. :) Ha te a mostani hapid mellett féltékeny vagy az azért van, mert egyrészt le se sz@r téged te meg ezt érzed, másrészt, mert nulla az önbizalmad mert ez a kretén aki le se sz@r téged, rád tudott csatlakozni. Ha te rendben lennél önmagaddal egy ilyet ösztönből kerülnél. Képekre féltékenykedés az nulla önbizalom, önbecsülés és igen jól érzed, a csávót kicsit sem érdekled hiába adja elő magát. Ne a szavaknak higgyj, hanem a tetteknek és nőljél fel, továbbra is ez a tanácsom.
2024. máj. 27. 12:37
 52/85 A kérdező kommentje:

Én a #32-esnek írtam, hogy őt lehet lekövetni, hogy melyeket írta...

A kérdés meg amúgy nem arra vonatkozott, hogy ki hogyan elemezne engem, hanem, hogy ha van/volt valakinek ilyen a párjánál, akkor ő arról mit gondolt és hogyan reagált rá.

2024. máj. 28. 12:52
 53/85 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, igazad van, a kérdésben nem kifejezetten tetten érhető a féltékenységed, a kontrollmániád és a társ személyes múltjának firtatása.

Hanem ezek a későbbi hozzászólásaidban érhetőek tetten.

Ugyanis te vagy az egyetlen, akit itt minden kétséget kizáróan le lehet követni.

2024. máj. 28. 13:02
 54/85 A kérdező kommentje:

Igen, te vagy a #32-es.

Ő beszélt a múltjáról, én nem kérdeztem. Igen, az a múlt.

És úgy láttam a fotókat, hogy ő nyitotta meg a mappákat. Ez pedig a jelen. A jelenben vannak ott a fotók és nem csak a múltban.

Te is gondolom azért őrizgeted, mert semmi mást nem tudsz felmutatni az életben, csak azt hogy csajoztál és van néhány béna képed. Ha lenne feleséged meg gyereked, akkor pont nem érdekelne, hogy kivel feküdtél le 20 évesen és annak milyen volt a melle.

Ha a jelenben élnél és lenne normális életed, akkor úgy dobnád el, hogy meg sem nyitod. Csakhogy neked ehhez nem elég komplex a gondolkodásod. De így úgy éreznéd, hogy semmid sincs... :

2024. máj. 29. 08:24
 55/85 anonim ***** válasza:
78%

A fényképek azért vannak, hogy megörökítsék a pillanatot.

Minden fénykép a jelenben van, és nem a múltban.

Szerinted minden fényképet ki kellene dobni, a gyerekkori, a családi és hasonló fényképeket is, sőt, a legjobb lenne egyáltalán nem fényképezni semmit? Hiszen most most van, a fénykép meg a múltban készült.

Aki fel tud mutatni valamit, annak nincsenek fényképei, mert minek?

Nyilván nem. Csak azok a fényképek triggerelnek téged, amikre féltékeny vagy. Az exekről készült fényképeket kidobatnád, a többi maradhat.

Ha választani kell, hogy a fényképet vagy a nőt dobjam ki, akkor a nő repül. Keressen mást, akinek kidobálhatja a múltját.

2024. máj. 29. 09:15
 56/85 A kérdező kommentje:

Helyes hozzáállás. Aki nem ér neked annyit a jelenben, hogy a múltban megörökített pucér képet kidobd érte, azzal ne is kezd semmit. A hozzád illő, meg úgysem fog "hisztizni" hiszen ő is tele van az ex pasijai pucér képeivel.

Pár költői kérdés: neked nincs agyad, amivel emlékezz a számodra nagyon fontos hölgyek nagyon fontos testrészeire? Vagy bízol benne, hogy 70 évesen majd Alzheimer kórod lesz és milyen jó lesz, hogy ott az effektív kép, amit majd nézegethetsz, miközben gőzöd sincs már arról sem, hogy mi a saját neved?

A másik pedig, ha már fotó a fotó, nem szeretnéd albumba vagy keretbe rakni őket, hogy ugyanúgy emlékezni lehessen rá, mint a kiskori és a családi fotókra és mutogatni lehessen őket?

Te még mindig nem kapizsgálod a különbséget, ha újra és újra ezt kérdezed.

Remélem a volt főnöködről is inkább megőriznéd a fotót, mint hogy egy jelenlegi komoly kapcsolatodban felnőttként viselkedj. Az én páromnak sincs fotója a 2 volt főnökéről, pedig sokkal jobban az élete részei voltak, és meghatározóbb volt a kapcsolat, mint bármelyik csajjal.

Vagy hogy "egálban" legyünk, írjak most az exeimnek, hogy küldjenek már magukról intim fotót az akkori időből, mert kiderült , hogy ma ez természetes és így nincs meg az összhang azokkal, akikkel azóta találkoztam?

Miért vitázol velem ezen annyit?

A te párodnak vannak meztelen fotói? Ha igen, akkor arról írhattál volna, hogy ez téged hogyan érint. De tudom, sehogy, mert te tele vagy vele, és nem is tervezel senkivel semmilyen kizárólagosat.

Vagy most kezdjünk el arról is beszélni, hogy miért elég a pasiknak egy rövidgatya, póló, a nőknek meg miért kell haspóló, smink és tetőtől talpig gyantázni?

2024. máj. 29. 10:55
 57/85 anonim ***** válasza:
78%
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval! Az ilyen nő messze ívben kerülendő.
2024. máj. 29. 11:16
 58/85 A kérdező kommentje:

Mert anyám feje, az anyám feje, amit pl egy temetésen kiraknak a sír elé, egy meztelen szituáció meg elméletileg intim. Kivéve a nudista strandon és a pucér szaunában.

Figyelj, nekem ez abszolút nem gond....

2024. máj. 29. 11:17
 59/85 A kérdező kommentje:

Igen, 12 éves kapcsolat is ezt támasztja alá.

De mint mondtam, nekem ez nem gond, ha elkerültök, és kerülendő vagyok számotokra.

2024. máj. 29. 11:19
 60/85 anonim ***** válasza:
De nem is arról volt szó, hogy NEKED kell látnod a faszid exének meztelen képeit. Ha téged zavar egy meztelen kép, akkor ne nézegesd. Ennyi.
2024. máj. 29. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!