Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok megtartotta az exeiről készült fotókat? Mit gondoltok erről? Különösen, ha meztelen fotók is vannak?
#39 ne terelj! Nem arról volt szó, hogy "írogatna neki napi szinten, találkozgatna vele napi szinten", hanem fényképekről. De egyébként én igyekszem arra koncentrálni, hogy velem milyen a kapcsolata a páromnak, és nem arra, hogy másokkal milyen.
És igen, helyes a végkövetkeztetés, hogy aki olyan szinten kívánja kontrollálgatni a társát, hogy megszabná neki, milyen fényképei és kiről lehetnek, az keressen valakit, aki ebben partner.
"ne terelj! Nem arról volt szó, hogy "írogatna neki napi szinten, találkozgatna vele napi szinten", hanem fényképekről."
#41 Pedig ha az egyikről úgy tartod, hogy nincs jogod belepofázni, akkor a másikba sincs. De látom, az ellentmondást azzal próbáltad feloldani, hogy ne tereljek és kész.
#42 te próbáltál terelni. Az, hogy valakinek a napi találkozgatás az exszel nem fér bele, teljesen független attól, hogy rákényszeríti-e a partnerét a múltja egy darabjának elfelejtésére, a képei kidobására.
Az szerintem sincs rendben, ha valakinek mondjuk naponta látnia kellene a partner exének a képeit. De ez ugye ő magáról szól, és nem arról, hogy bele akar pofázni, milyen képei vannak a társának.
#42 "nincs jogod belepofázni, akkor a másikba sincs"
Szabad országban élünk. Mindenkinek joga van mindenhez. Mint ahogy a társának is joga van szakítani, amennyiben nem hajlandó asszisztálni a kontrollálgatáshoz.
Nem jog kérdése ez, hanem hogy kivel akarsz együtt élni.
A múltat nem lehet megváltoztatni; a múltat elfelejtetni embertelen.
Ha nem tetszik a társ múltja, akkor fel is út, le is út.
Őszintén szólva fogalmam sincs, nem szoktam turkálni a gépén, nem is nagyon érdekel.
30N
Kérdező! Az nem merült fel benned, hogy nem is gondol rá, hogy törölje a képeket? Szimplán pasis hanyagság?
A másik, hogy ezt te felhozod témának?
Mi sose beszéltünk ilyen mélységig exekről. Nem érdekel, nagyjából tudom hogy volt ez meg az, de semmi részletet. Kb 3 mondatot váltottunk exekről😀
Az nem kontrollálgatás, ha ő maga nyitotta meg a mappáit és láttam kicsiben, hogy mik vannak ott.
A másik ilyen amit mindig emlegetsz, hogy nem lehet kitörölni meg elfelejtetni a múltat. Van agya, hogy emlékezzen rá. De attól nem kellene ott lógnia a volt nőinek a fenekének a pendrive-ján vagy akármijén.
A normális kapcsolatban elmondja az igényeit az ember a másiknak. Kér. Nem követeltem. Itt is megkérdeztem az emberek véleményét róla, hogy jobban megértsem, nem vagyok egy hisztigép.
Szerintem nem "áldozat" az, ha kitörli valaki az ex szex képeket, ha megkéri rá valaki, akit állítólag most, a jelenben szeret és jövőt tervez vele. Mert egyesek szerint, szerintem is, annak semmi keresnivalója nem lenne sehol, amint jön egy új, max a fejében.
Neked ez irtó kényes téma, szerintem a barátnőid is megkértek már rá, hogy ne legyen ilyen fotód, és azóta is fősz rajta, hogy "de nekem jogom van hozzá, jogom van hozzá...."
A #42-es meg például szerintem összefüggéseiben látja a dolgokat, és empatikusan. Nem csak egy szálon futva, és "jogszabályok" szerint.
#47 az a kontrollálgatás, hogy elvárod, hogy kidobja a saját dolgait, ez esetben a fényképeit, és duzzogsz, ha nem teszi meg.
Ne nézegesd, ha nem tetszik.
Bennem fel se merülne, hogy belepofázzak, milyen fényképei lehetnek a társamnak, és az se merülne fel, hogy olyan társam legyen, aki megszabja, melyik fényképet tarthatom meg és melyiket nem.
Nemtudom nekem alapból fura, hogy éled az életed s minden kapcsolatnál amíg tart azokat ha vége mint az az időszak így kukázva van sok embernél s szeretnek úgy tenni mintha nem is létezett volna.
Tanultunk belőle jót vagy rosszat, valaki semmit se, de egyszer választva voltak azok az emberek is.
Meztelen képeket alapból nem tartom jó dolognak így nincs de egy dobozba a szekrény mélyén nem hiszem zavarna bárkit ott van pár apróság ezekből az időkből.
Csak mert szakításra került a sor még nem kell démonizálni a másikat se azt gondolni jahh ha nem utálom biztos titkon rajongok érte mert maradt 10db közös kép meg hűtőmágnes a közös nyaralásból annó 2-5-10evvel azelőtti kapcsolatból. Lehet abba a régi kapcsolatban volt pár jó élmény is mint valami előléptetés, diplomaosztó, külföldi nyaralás, esetleg közös gyerek s közös családi képek na bumm. Nyilván új kapcsolat van akkor abba fektetünk energiát nem a múltba.
Persze, az tiszta sor, hogy nem gond. Nekem is van pl virágom extől, ami ott van nálam.
Habár ha valakit ez zavarna, én odaadnám valakinek.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!