Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy a pasik,akik a kapcsolat elején még szerelmesek voltak, néhány vita után, amit a nő kezdeményezett, rájönnek, hogy már nem is szerelmesek, kihátrálnak, holott az ő butaságaikból is voltak hasonló mértékű és mennyiségű veszekedések?
Figyelt kérdés
ma 06:55
1/8 anonim válasza:
Rájön, hogy tévedett. Jobb ha mielőbb tisztában lesz az érzéseivel.,
2/8 anonim válasza:
Az álomnő addig álomnő mig meg nem tudják higy addig sz.rik és földi mint a többi.
4/8 A kérdező kommentje:
És ez már ok a szakításra?
ma 08:27
5/8 anonim válasza:
Kiábrándulást alapoz meg, az meg azt hogy tovább fog lépni.
Kb ahhoz hasonlo mikor a reklámban latsz vmi csili vili menő dolgot, megveszed, (aztán kiderul, hogy egy unalmas semmi valójában)és már nem érdekes.
6/8 anonim válasza:
Randizási fázisban mindenki vetít ezerrel, meg mutatja a sosem volt tökéletes énjét.
Én is randiztam olyan csajjal, aki beadta a nagy dumát, hogy ő totál monogám típus, szenvedélyes szex, de örökké csak egyetlen pasival... Erre mikor összejöttünk, pár hét után benyögte, hogy amúgy ő fantáziált már hármas szexről, mikor ketten dugják őt, az egyik én vagyok, a másik az expasija.
Na, ott kukáztam a kisasszonyt.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát nem épp ilyenek vannak, csak pl a csaj kiakad 1-2 dolgon, amit a pasi csinál, ezt szóvá teszi, és ennyi elég ahhoz, hogy ki kell ábrándulni a másikból? Mintha csak a pasinak lenne lehetősége hibázni, a nő meg fogja be a száját akkor is, ha megbántják....
ma 09:08
8/8 anonim válasza:
Nem azert ábrándult ki. Ezt csak te kántálod.
Már elotte kiabrandult mivel másképp nem.is tenne olyanokat amik neked nem tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!