Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik a barátnőm?
Az történt, hogy valahigy eljutottunk oda, hogy megnéztük melyikünknek kik vannak letiltva facebookon. A gond csak az, hogy nekem sorrendben, alulról fölfele úgy voltak letiltva az emberek amilyen sorrendben is tiltottam őket. Tehát akit legutoljára az volt legfelül. Na neki egy olyan fiú volt legfelül akivel előttem lefeküdt mielőtt mi együtt lettünk volna. Amikor összejöttünk akkor le is tiltottam neki én, mert emlekszem irogatott neki, csak baratnom nem valaszolt. Kérdésem az, hogy lehetséges e hogy ő volt neki legfelül mint akit utoljara tiltott le, ha közben ugyanugy tiltott le masokat is?
Mert en arra gondoltam, hogy szerintem feloldotta es beszeltek, majd ujra vissza tiltotta, igy kerulhetett felulre. De amig nem vagyok benne 100% biztos addig nem akarok szakitani. Illetve az is erdekes, amikor ezt az embert en letiltottam neki nem olvastam el a korabbi uzeneteit de megvoltak a korabbi beszelgetesek. Tegnap kertem hogy oldja fel mutassa meg mikor irt neki utoljara es ures volt a beszelgetes, torolve volt. Sajnos az eszem azt mindja egyertelmuek a jelek, de megis hatha valaki ra tud cafolni. Szoval elkepzelheto hogy ugy kerult felulre a letiltottak listajan hogy mar tobb honapja, lassan egy eve ke van tiltva es azota lettek letiltva masok is?
Köszi ha segitesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!