Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudik a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy valahigy eljutottunk oda, hogy megnéztük melyikünknek kik vannak letiltva facebookon. A gond csak az, hogy nekem sorrendben, alulról fölfele úgy voltak letiltva az emberek amilyen sorrendben is tiltottam őket. Tehát akit legutoljára az volt legfelül. Na neki egy olyan fiú volt legfelül akivel előttem lefeküdt mielőtt mi együtt lettünk volna. Amikor összejöttünk akkor le is tiltottam neki én, mert emlekszem irogatott neki, csak baratnom nem valaszolt. Kérdésem az, hogy lehetséges e hogy ő volt neki legfelül mint akit utoljara tiltott le, ha közben ugyanugy tiltott le masokat is?

Mert en arra gondoltam, hogy szerintem feloldotta es beszeltek, majd ujra vissza tiltotta, igy kerulhetett felulre. De amig nem vagyok benne 100% biztos addig nem akarok szakitani. Illetve az is erdekes, amikor ezt az embert en letiltottam neki nem olvastam el a korabbi uzeneteit de megvoltak a korabbi beszelgetesek. Tegnap kertem hogy oldja fel mutassa meg mikor irt neki utoljara es ures volt a beszelgetes, torolve volt. Sajnos az eszem azt mindja egyertelmuek a jelek, de megis hatha valaki ra tud cafolni. Szoval elkepzelheto hogy ugy kerult felulre a letiltottak listajan hogy mar tobb honapja, lassan egy eve ke van tiltva es azota lettek letiltva masok is?

Köszi ha segitesz

ma 05:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, hogy valakit feloldasz a saját listádon, aztán újra tiltod.
ma 05:53
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Vagy ez egy másik Facebookja...
ma 05:58
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Hazudik. Utoljára őt tiltotta le újból. Jogos az érzésed és a logikád. Megbízhatatlan. Lehet, de nem biztos hogy voltak együtt amíg veled volt a nő. Így akarsz vele komoly kapcsolatot amikor tele vagy kerdojellel a nővel kapcsolatban? Dobnám.
ma 06:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
"Amikor összejöttünk letiltottam neki én " gondolom akkor is te erőltetted ezt az egészet. Nem tudom, van valami még amiért azt gondolod hogy a nőd átver, megcsal? Vagy csak szimplán megrögzötten monitorozod, mint egy tipikus lúzer, ez nem derül ki.
ma 06:25
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Tudod....ha egy férfi féltekeny, az altalaban f*szság, nagyon ritka, h egy nő dug félre. Ha egy nő féltékeny, annak oka van viszont. Ezen gondolkodj el
ma 06:27
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es! Azert tiltottam le neki en mert pont egyutt voltunk amikor irogatott neki, de nem valaszolt mar neki. Es mondtam neki h akkor letiltom ha nem baj
ma 06:42
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Nálam ott lenne vége a dolognak, ha más tiltana le valakit az én fb-on.
ma 07:08
 8/9 anonim ***** válasza:
#7: Ennyi erővel legyen már automatikusan a kérdező hibája, hogy más próbálkozik a barátnőjénél és ez nem zavarja a barátnőjét.
ma 07:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem az enyémet. 22 tiltott ember van a listámon és nem olyan a sorrend, de ha ráklikkeltem a "fejére", akkor kiírta, hogy mikor tiltottam le. Ott a dátum.
ma 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!