Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik ilyet a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik ilyet a barátnőm?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy kint cigizett, full egyedül, csak telefonozott és kávézott egy kávézó kiülőjén.

Én ügyet intéztem pont a szemközti épületben, de mivel üvegfalas volt, ezért őt láttam várakozás közben.

Amint végeztem, beszélgettünk is és megkérdeztem mizujs.

Erre ő elkezdett beszélni valami fickóról, aki odament hozzá és kvázi udvarolt neki. Nem reagáltam rá semmit, úgy csináltam, mintha nem tudnám, hogy hazudik.

Most ennek mi értelme volt női szempontból? Nálam ez nagyon kikapcsolja a dolgokat, mert attól tartok, hogy ha ilyen pici dolgokban hazudik, akkor nagyobbakban is.

2023. nov. 2. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Azt akarja, hogy féltékeny legyél, figyelmre és udvarlásra vágyik. Te tudod, hogy ezt megadod-e neki és kóros figyelemhiány az oka, vagy elhanyagolod és ezzel akar provokálni.
2023. nov. 2. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Hát... az okát nem tudom, ennyiből nem derül ki, lehet simán csak valami dedós játszmázás, de lehet, hogy beteges hazudozó, vagy elmezararos az illető. (Bár gyanítom, az 1. opció valószínűbb.) Akárhogy is, szerintem ez megérne egy komoly elbeszélgetést, és netán még annak átgondolását is, hogy egy ilyen kamugéppel akarsz-e járni? Nálam ezzel eljátszotta volna a bizalmát.
2023. nov. 2. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Játszmázik, tesztel, hogy mit reagálsz. Elég gyermeteg dolog, de nem a hazudozás a motiváció. Tőled függ, hogy elviseled-e ezt.
2023. nov. 2. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Ez még csak durvább lesz.
2023. nov. 2. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Azért, mert egy HP!
2023. nov. 2. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Féltékennyè akar tenni.
2023. nov. 2. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

Féltékenyé akar tenni.

Kezdődő beteges hazudozó.

Szakítani akar.

2023. nov. 2. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szembesíteném vele és elhagynám.

Aki már ilyen semmiségben hazudik és hülyére vesz, abban nem lehet megbízni.

2023. nov. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!