Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek toleráns gyerek ügyben?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy olyan csajjal, akinek van egy 4 éves gyereke. Tudni kell hogy nem vagyok az a gyerekes típus így 24 évesen, bár 3-4 év múlva azért szeretnék. Szóval együtt vagyunk és az elején leszögeztem hogy engem ő érdekel és nem a gyerek, nem szeretnék a gyerek pót apja lenni mert van neki igazi apja. Megértette és igazat adott. Viszont ahogy telik az idő egyre jobban frusztrál a gyerek engem. Alapjáraton az hogy 4 évesen egy szót nem tud és csak gügyög egész nap, 0-24-ben pelenka van rajta és valamikor még úgy is szét sz*rja az ágyat és a padlót. Szintén zavar hogy ha pihenni szeretnék akkor rajtunk mászik (amivel nem lenne gond) és ha ezért én inkább kimegyek a kanapéra ledőlni megkapom hogy “mi az, nem szeretsz velem lenni?” Illetve segítek a takarításban, főzésben ha nála vagyok de gyerek utáni sz*r szedésbe és hasonló dolgokban nem és megkapom hogy “komolyan nem segítesz?”, “akarsz te is gyereket neked is kell majd”. Ha telefonba beszélünk, esetek 70%-éka arról szól hogy a gyerek mit csinált vagy mit nem. Mégis szerintetek hogyan legyen toleránsabb a gyerekhez? Illetve hogyan mondjam meg a csajnak (aki 23) hogy elég a gyerekből?2023. aug. 16. 11:33
51/51 anonim válasza:
Egy ujabb balfasz, aki csak nyeli az elettol, amit kap ahelyett, hogy ugy alakitana az eletet, hogy szamara megfelelo emberrel jonne ossze. Ha neked alami rossz, akkor nem fog a vilag megvaltozni, hogy neked jobb legyen. Neked kell valtoztatnod, jelen esetben partnert. Minden mas, csak nyigas es sipakolas. Ez volt a velemenyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!