Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek toleráns gyerek ügyben?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy olyan csajjal, akinek van egy 4 éves gyereke. Tudni kell hogy nem vagyok az a gyerekes típus így 24 évesen, bár 3-4 év múlva azért szeretnék. Szóval együtt vagyunk és az elején leszögeztem hogy engem ő érdekel és nem a gyerek, nem szeretnék a gyerek pót apja lenni mert van neki igazi apja. Megértette és igazat adott. Viszont ahogy telik az idő egyre jobban frusztrál a gyerek engem. Alapjáraton az hogy 4 évesen egy szót nem tud és csak gügyög egész nap, 0-24-ben pelenka van rajta és valamikor még úgy is szét sz*rja az ágyat és a padlót. Szintén zavar hogy ha pihenni szeretnék akkor rajtunk mászik (amivel nem lenne gond) és ha ezért én inkább kimegyek a kanapéra ledőlni megkapom hogy “mi az, nem szeretsz velem lenni?” Illetve segítek a takarításban, főzésben ha nála vagyok de gyerek utáni sz*r szedésbe és hasonló dolgokban nem és megkapom hogy “komolyan nem segítesz?”, “akarsz te is gyereket neked is kell majd”. Ha telefonba beszélünk, esetek 70%-éka arról szól hogy a gyerek mit csinált vagy mit nem. Mégis szerintetek hogyan legyen toleránsabb a gyerekhez? Illetve hogyan mondjam meg a csajnak (aki 23) hogy elég a gyerekből?2023. aug. 16. 11:33
31/51 anonim válasza:
Meg is jöttek a válaszok, amikről beszéltem. :) Nyomjátok tovább, ezaz!
32/51 anonim válasza:
Oke valtsunk nezopontot, nezzuk a te szemszogedbol. Van egy csaj, aki atkurt, radakaszkodott, az ertelmi fogyatekos es egyeb szuletesi rendellenessegekkel rendelkezo gyerekevel egyutt. Kihasznalnak, amig tudnak, majd lesz utanad masik balek. Neked mi ebben a jo, es meddig akarod meg folytatni?
33/51 A kérdező kommentje:
Nem “kurt” át. Nem mondanám ezt annak. Illetve nem értem, hogyan használna ki?
2023. aug. 16. 13:35
34/51 anonim válasza:
Kérdező, de ezt az egészet hogy gondoltad? Pár éves gyerek, leírás alapján sok időt töltötök együtt hármasban, hiszen nemigen van lehetőségetek kettesben lenni az anyukával. Tök mindegy, te az elején mit fogalmaztál meg, de onnantól, hogy megismerted a gyereket, és programoztok együtt, már lehetetlen, hogy te ne foglalkozz vele, ne részesülj a gyerek körüli dolgokból… Szóval, ebbe eleve nem kellett volna belemenned. A gyerekkel meg esélyes, hogy vmi gond van, ált. ilyen fokú elmaradást vagy fogyatékosság, vagy súlyos elhanyagolás okoz, itt az előbbi tűnik valószínűnek.
35/51 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy amíg ilyen kicsi és ennyit kell foglalkozni, addig külön leszünk (én magyarországon ő ausztriában él és a hónapokban költözöm ki, igaz nem csak ő miatta) szóval nem költözünk össze. Ahogy nagyobb, olyan 7-8, akkor már csak többet lehet az apjával vagy valami és úgy lehet az igazi együttélés.
2023. aug. 16. 13:45
38/51 anonim válasza:
És azt a kb 4 evet gondoltad, csak atveszeled hármasban, mikor már most hülyét kapsz tőle?
És ki garantálja hogy később többet lesz apukanal, apuka? Lehet majd felé se néz
39/51 anonim válasza:
Persze apuka karja nevelni a nem beszélő, bekakálós gyereket miközben nyilvan dolgozik. Tobb ponton sántít ez a torténet.
40/51 A kérdező kommentje:
Igen, pontosabban az apja anyjanal szokott lenni amikor az “apjánál” van. Párom szerint a pénz miatt.
2023. aug. 16. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!