Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Toleráns legyek, vagy kiverhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Toleráns legyek, vagy kiverhetem a hisztit emiatt?

Figyelt kérdés

A minap egy közösségi oldalon láttam, hogy a párom(21éves) odaírt egy 13 éves kislány fürdőruhás-pucsítós képe alá, hogy "veri a magyar nők felét popsiban, es hogy kivan kerekedve" eztigy pontosan.

Én felháborítónak tartom, főleg azért, mert 2hete egy jó szót nem hallottam tőle, állandóan csak kritizál, és 2évesek voltunk 2hete.Természetesen elfejtette.Na, leszidhatom, vagytürjek?

2013. szept. 19. 06:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hisztizz!!!! Azt imádjuk.
2013. szept. 19. 07:04
 2/12 anonim ***** válasza:

És ebben az egészben csak az zavar,hogy neked nem mondja?

Fura...

Mindenesetre szerintem mondhatod neki.

2013. szept. 19. 07:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy min akarsz hisztizni. Mert azon teljesen jogos, hogy egy 13 éves lány képe alá nyáladzik 21 évesen. De azért, mert téged nem szokott dicsérgetni, szerintem felesleges.
2013. szept. 19. 07:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Én ehhez nem tudok mit szólni mi régóta együtt vagyunk de még sose írt egy lány képe alá sem semmit és én sem egyik fiú képe alá se.Szerintem itt már baj van.
2013. szept. 19. 07:30
 5/12 anonim ***** válasza:
És miért hisztiznél? Azért mert a pasid pedofil vagy azért mert téged nem b*asz s*eggbe?
2013. szept. 19. 07:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem csalt meg drágám. A hiszti helyett - amit utálok, és a legtöbb pasi is utálja - inkább beszéld meg vele csendes nyugodt hangon - ha sikerül.
2013. szept. 19. 08:06
 7/12 viktor123456 ***** válasza:

Semmire nem jó a hiszti.

Nem lehet, hogy állandóan hisztizel és azért unt már rád? :-)

2013. szept. 19. 08:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Hiszti helyett inkább ülj le vele és tárgyaljatok mint a normális felnöttek
2013. szept. 19. 10:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Óó az én páromtól is csak kritikát kapok , arra meg féltékeny ha más férfi dicsérget :) Már párszor mondtam is neki,nem nagyon tetszett neki,mert neki mintha nem tűnne fel ,hogy jól esnének a szép szavak is néha .... Szerintem elég undorító hogy ilyet ír egy másik lánynak...illetve,hogy 13évesnek... Én biztos nem hagynám szó nélkül... Nem kell veszekedni,csak mond meg neki hogy ez most mi volt ? Illetve kicsit besértődhetnél hogy neked nem mond semmi szépet... :)
2013. szept. 19. 11:08
 10/12 anonim ***** válasza:
De miért mindig csak a nőknek kell szépet mondani? Miért mindig titeket kell dicsérni?
2013. szept. 19. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!