Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves fejjel beleszerettem egy 18 éves srácba, úgy érzem, kölcsönös! Csak tartok a reakcióktól, kevés ma a toleráns ember. Szerintetek?
8 évvel idősebb a barátnőm. Aki ismerő őt (tehát a korát is), akkor azt hiszi, hogy 15 évvel fiatalabb pasija van.
De a közös barátaink mind örültek a kapcsolatunknak. A szülőkkel már nehezebb megértetni...
Világ életembe a idősebb korosztály vonzott. Erre mi történik velem múlt héten? Megismerkedek egy 20 éves sráccal, és nagyon jól elvagyunk. Mikor barátaimnak mondtam, csak mosolyogtak, és azt mondták, hogy hajrá.
Meg is lepődtem rajtuk.
Ha a társadalom elvárásainak akarsz megfelelni, akkor helytelen. De ha önmagadra és a srácra figyelsz, akkor nincs vele semmi gond. Elvégre már ő is felnőtt. Tervezgetni nagyon előre nem kell. Bízd rá magad a sorsra, és majd alakul valahogy. :)
24/n
Fiú vagy vagy lány?
Jó értelmes lehetsz, ha 24 évesen attól rettegsz, hogy mit fognak szólni mások. Szerintem hagyd békén szerencsétlent, mert ez már most el van baszva.
Lány vagyok. Nem mondtam, hogy rettegek, azt mondtam, hogy tartok a reakcióktól. Szerintem ez még nem bűn, kíváncsi voltam mások külső szemmel hogyan látják a dolgot.
Köszi mindenkinek a pozitív válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!