Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetet kórházban voltam. Beleszerettem ott a kezelőorvosomba. Nagyon jóképű, mindig mosolygós, kedves ember. Szerintem én is szimpatikus vagyok neki. Mit tegyek?
Menj vissza kontrollra. :)
De ne reménykedj.
Sztem felejtős...
Lesz még jobb is!
Ha meggyógyultál bemész hozzá és megköszönöd neki mindazt, ami érted tett. Nem úgy, h levetkőzöl és orálisan kielégíted... :D Próbálj vele kettesben maradni és kipuhatolni van-e valakije, ha pedig nincs, akkor egy talira hívd el! :)
Igen, lehet tudja minden elérhetőséged a papírokról, de nem tudom neked h esne, ha pl éjszaka telefonon a füledbe röhögne, h te vagy az Enikőőőőőőőő? :D
Elvileg meg tudja szerezni ő is a számod,de te is nyugodtan kutakodhatsz a száma iránt,valahogy!
Egy barátnőm is így jött össze anno az orvos hapsijával!
Engem sajnos műteni kellett pár éve, ráadásul, nekem borzasztóan zavaró hibámat javították. A doki, miután lezajlott a varratszedés, meg a kontrollok, közölte,h most már nincs köztünk hivatalos kapcsolat, el szeretne hívni egy randira!
Leesett az állam, egyrészt az a műtét olyan kínos volt, h rá nem ,mint pasira, hanem, mint támaoszomra néztem addig, kettő, fájó porcikával mindenhez lett volna kedvem csak randizni nem:)
Harmadrészt nem találtam normálisnak,h amit én szégyellek, ő 10 centiről vizslatja, kijavítja, majd a saját művébe "beleszeretve" randizzunk...
Különben is, milyen már,hogy az első randi előtt tudja,h milyen vagyok meztelenül?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!