Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hetet kórházban voltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hetet kórházban voltam. Beleszerettem ott a kezelőorvosomba. Nagyon jóképű, mindig mosolygós, kedves ember. Szerintem én is szimpatikus vagyok neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 09:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%

Menj vissza kontrollra. :)

De ne reménykedj.

Sztem felejtős...

Lesz még jobb is!

2011. aug. 15. 09:46
 2/14 A kérdező kommentje:
kontrollra nem mehetek hozzá,mert ő az osztályon van.
2011. aug. 15. 09:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Orvosokkal nem érdemes kikezdeni.
2011. aug. 15. 09:53
 4/14 A kérdező kommentje:
miért nem érdemes?neked már va tapasztalatod ilyen téren?
2011. aug. 15. 09:54
 5/14 napietus ***** válasza:
figyelj, ő minden adatodhoz hozzáfér. tudja a neved, a címed. ha akar Tőled valamit, meg fog találni, Te ne nyomulj rá.
2011. aug. 15. 09:59
 6/14 anonim ***** válasza:
41%
szerintem egy próbát akkor is megér :) keresd fel, vesztenivalód nincs.
2011. aug. 15. 10:03
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha meggyógyultál bemész hozzá és megköszönöd neki mindazt, ami érted tett. Nem úgy, h levetkőzöl és orálisan kielégíted... :D Próbálj vele kettesben maradni és kipuhatolni van-e valakije, ha pedig nincs, akkor egy talira hívd el! :)

Igen, lehet tudja minden elérhetőséged a papírokról, de nem tudom neked h esne, ha pl éjszaka telefonon a füledbe röhögne, h te vagy az Enikőőőőőőőő? :D

2011. aug. 15. 10:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Legtöbb orvos kedves a betegeivel, és most elnézést kérek, h nem minden orvost mondtam, de találkoztam már én is pár bunkóval. :D
2011. aug. 15. 10:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Elvileg meg tudja szerezni ő is a számod,de te is nyugodtan kutakodhatsz a száma iránt,valahogy!

Egy barátnőm is így jött össze anno az orvos hapsijával!

2011. aug. 15. 10:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Engem sajnos műteni kellett pár éve, ráadásul, nekem borzasztóan zavaró hibámat javították. A doki, miután lezajlott a varratszedés, meg a kontrollok, közölte,h most már nincs köztünk hivatalos kapcsolat, el szeretne hívni egy randira!

Leesett az állam, egyrészt az a műtét olyan kínos volt, h rá nem ,mint pasira, hanem, mint támaoszomra néztem addig, kettő, fájó porcikával mindenhez lett volna kedvem csak randizni nem:)

Harmadrészt nem találtam normálisnak,h amit én szégyellek, ő 10 centiről vizslatja, kijavítja, majd a saját művébe "beleszeretve" randizzunk...

Különben is, milyen már,hogy az első randi előtt tudja,h milyen vagyok meztelenül?!

2011. aug. 17. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!