Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves fejjel beleszerettem egy 18 éves srácba, úgy érzem, kölcsönös! Csak tartok a reakcióktól, kevés ma a toleráns ember. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 13:26
11/23 A kérdező kommentje:
Tudod, azt azért érzi az ember :) Látom rajta, ahogy rám néz, ahogy a társaságomat keresi, ahogy hozzámér, amiket mond...rengeteg minden van:)
2011. dec. 18. 16:34
12/23 Dasztan válasza:
Am én is hasonló cipőbe járok csak esetembe én vok a 18 éves srác ő meg 24 éves lány. :D
13/23 A kérdező kommentje:
Hűű, mondd kérlek hogy nem illett rád a leírásom! :D
2011. dec. 18. 17:44
15/23 Dasztan válasza:
Én még nem tudtam közel kerülni hozzá :(
16/23 A kérdező kommentje:
Most megnyugodtam, nagy kő esett le a szívemről...:D
De szorítok neked, hajrá hozzá, a kor ne számítson, időközben én is rájöttem, hogy ez hülye kérdés volt mert olyan jól érzem magam vele hogy úgysem érdekelne mások véleménye:) Sok sikert neked (nektek) is!
2011. dec. 18. 17:53
18/23 Dasztan válasza:
am privibe megírhatod hol laksz :D
19/23 A kérdező kommentje:
Itt is el merem mondani, hogy Debrecenben :) Te? vagy az már nem publikus?
2011. dec. 18. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!