Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én nem vagyok toleráns, ha nem akarok a pasim anyjával együtt élni?
A pasi:
- félti az anyját, talán túlzottan is de ezt meg lehet érteni, ez a daganat sosem egyszerű
- nekem kicsit olyan mintha az anyuci kicsit kihasználná a fiát (de ez nem tuti)
- ha megpróbálsz az anyja ellen beszélni azt támadásnak fogja venni h nem szereted az anyját nem tudod elviselni ezért ennek nagyon nem fog örülni ami bárhogy végződhet
Egyébként nem világos nekem sem h ott van a te meg az ő lakásod is, meg az anyjának a pasijának is, persze arról semmit nem tudok, hogy miért nem költözik oda annak is lehet 1000 oka.
De ettől még hozzád odaköltözhetne a srác, és az anyja meg maradna ott, és megnézné heti párszor.
De ha a pasi nem tud dűlőre jutni hogy most kivel akar élni akkor elég necces ez a kapcsolat...
DE! Ne állítsd választás elé h az anyját vagy téged válasszon. Ezt soha.
ha ilyet mondanál hogy elhagysz én tuti kiraknám anyámat a fenébe :D a helyébe
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!