Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl toleráns volnék? Meddig lehet elfogadni a másik kilengéseit?
A párommal furcsa kapcsolatunk van, erősen hullámzó. Tegnap bejelentette, hogy megismert egy lányt, és ma este randizik vele. Annak függvényében, hogy sikerül a randi, eldönti hogy velem akar-e lenni vagy pakolhatok.
Vannak durva dolgai, de ilyen még nem volt. Máskor sem. Még mindig nem tudom hova tenni ezt az egészet, mégis most mit kellene tennem? A húgom szerint hülye vagyok, amint ezt mondta, fel kellett volna pattannom és elviharzani. Én meg még most is itt vagyok és nem tudom, mit tegyek.. mert mi van, ha nem jól sikerül a randi?
Mi lenne? Talál majd egy másikat, akivel jól sikerül a randi.
Úgy látom, hogy itt a "ha nincs ló, jó a szamár is" esete forog fenn.
Legyél kicsit öntudatosabb, büszkébb, nem a lábtörlő alatt van a helyed. Ezek után el tudnád hinni, ha azt mondja szeret és csak téged akar?
Te teljesen agyaroggyant vagy?
Komolyan. Ennyire nem lehetsz GYÁVA!!!!
Majd találsz valaki mást.
Pakolj össze marha gyorsan, és menj el!
Vagy külön kell még magyarázni, hogy annyira nem tisztel sem téged, sem a kapcsolatotokat, hogy már rá sem tisztel?
Szerintem, ne várd meg. Teljesen mindegy, hogy sikerül a "randi". Ha a kettőtök kapcsolata MÁSTÓL függ és nem kettőtöktől: az baj. Úgy lépj le, hogy ne is tudja hol vagy. Csak vita veszekedés lenne belőle.
Új életet kell kezdened- és ez nagyon nehéz lépés.. drukkolok, hogy ezen a nehézségen túlérve, sikerüljön az új élet. Csak jobb lehet - ez adjon erőt!
ez nem tolerancia kérdése. neked nincs semmi önbecsülésed. minden helyes önértékelésű nő gondolkodás nélkül otthagyta volna. ehhez nem kell sem a tesó, sem a gyakoris ismeretlenek véleménye az meg aztán teljesen lesz.rható a te szempontodból, h hogyan sikerül a randi! WTF!?
36/N
akkor már inkább így:
"nekem jól sikerült a randim, itt az ágyon dugtunk is egyet. Ugye nem baj? Pusza"
No mi a helyzet kedves kérdező? nem voltam eléggé finom?
merthogy egyébként ugyanazt írtam, mint mindenki más...
gondoltam, ezzel lehet ÉSZHEZ téríteni Téged, mert a finomkodással csak megvárod, hogy hátha mégsem lesz olyan jó az a randi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!