Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg túl toleráns volnék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl toleráns volnék? Meddig lehet elfogadni a másik kilengéseit?

Figyelt kérdés

A párommal furcsa kapcsolatunk van, erősen hullámzó. Tegnap bejelentette, hogy megismert egy lányt, és ma este randizik vele. Annak függvényében, hogy sikerül a randi, eldönti hogy velem akar-e lenni vagy pakolhatok.

Vannak durva dolgai, de ilyen még nem volt. Máskor sem. Még mindig nem tudom hova tenni ezt az egészet, mégis most mit kellene tennem? A húgom szerint hülye vagyok, amint ezt mondta, fel kellett volna pattannom és elviharzani. Én meg még most is itt vagyok és nem tudom, mit tegyek.. mert mi van, ha nem jól sikerül a randi?

2012. szept. 26. 13:57
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Én pattannék azonnal. Ha valaki ilyet mond a másiknak, akkor szerinted szereti? Ha engem nem szeretne a párom, akkor mi a jóistennek lennék vele? Tudnál úgy vele lenni, hogy a randija nem jól sikerült a lánnyal és akkor jó leszel te is, mert ha nincs ló, jó a szamár is?????
2012. szept. 26. 13:59
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne? Talál majd egy másikat, akivel jól sikerül a randi.

Úgy látom, hogy itt a "ha nincs ló, jó a szamár is" esete forog fenn.

Legyél kicsit öntudatosabb, büszkébb, nem a lábtörlő alatt van a helyed. Ezek után el tudnád hinni, ha azt mondja szeret és csak téged akar?

2012. szept. 26. 14:00
 3/39 okoska31 ***** válasza:
84%

Te teljesen agyaroggyant vagy?

Komolyan. Ennyire nem lehetsz GYÁVA!!!!

Majd találsz valaki mást.

Pakolj össze marha gyorsan, és menj el!

Vagy külön kell még magyarázni, hogy annyira nem tisztel sem téged, sem a kapcsolatotokat, hogy már rá sem tisztel?

2012. szept. 26. 14:00
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első hozzászóló, nagyon egy rugóra jár az agyunk a témában. :)
2012. szept. 26. 14:01
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ne várd meg. Teljesen mindegy, hogy sikerül a "randi". Ha a kettőtök kapcsolata MÁSTÓL függ és nem kettőtöktől: az baj. Úgy lépj le, hogy ne is tudja hol vagy. Csak vita veszekedés lenne belőle.

Új életet kell kezdened- és ez nagyon nehéz lépés.. drukkolok, hogy ezen a nehézségen túlérve, sikerüljön az új élet. Csak jobb lehet - ez adjon erőt!

2012. szept. 26. 14:03
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

ez nem tolerancia kérdése. neked nincs semmi önbecsülésed. minden helyes önértékelésű nő gondolkodás nélkül otthagyta volna. ehhez nem kell sem a tesó, sem a gyakoris ismeretlenek véleménye az meg aztán teljesen lesz.rható a te szempontodból, h hogyan sikerül a randi! WTF!?

36/N

2012. szept. 26. 14:04
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Menj el és hagyj egy cetlit: "jól sikerült egy randim, elköltöztem."
2012. szept. 26. 14:05
 8/39 okoska31 ***** válasza:
78%

akkor már inkább így:

"nekem jól sikerült a randim, itt az ágyon dugtunk is egyet. Ugye nem baj? Pusza"

2012. szept. 26. 14:07
 9/39 okoska31 ***** válasza:
82%

No mi a helyzet kedves kérdező? nem voltam eléggé finom?

merthogy egyébként ugyanazt írtam, mint mindenki más...

gondoltam, ezzel lehet ÉSZHEZ téríteni Téged, mert a finomkodással csak megvárod, hogy hátha mégsem lesz olyan jó az a randi....

2012. szept. 26. 14:11
 10/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Így elolvasva tényleg elég egyértelműnek tűnik a dolog. Az jó megoldás, ha ma még maradok, holnap meg - függetlenül a randi kimenetétől - költözöm? Kicsit beteg vagyok, plusz éjszaka egy percet sem aludtam, plusz kéne valami lakás. Vagy ezzel csak magammal szúrok ki?
2012. szept. 26. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!