Családom egyik része tudja, hogy meleg vagyok, másik része nem. Szerintetek hozhatom így a barátomat nagyszüleim 50. házassági évfordulójára?
Figyelt kérdés
Nem nagyon akarom tovább senki előtt titkolni.
25/F
2012. szept. 15. 22:29
1/46 anonim válasza:
Mit kell reklámozni magatokat?Undorító :S
2/46 anonim válasza:
Szerintem a nagyszülők nem örülnének. Tehát ne erre az alkalomra tartogasd a "nagy leleplezést".
3/46 anonim válasza:
Na hát az enyemre hoznad tuti elzavarnalak.
4/46 Babeli Zurzavar válasza:
azt gondolom (mint aki a csalad szemszogebol ismeri a helyzetet) hogy akkor vidd csak, ha a nagyszuleid, akik az unnepeltek, ismerik torteneted, tisztaban vannak az identitasoddal es elfogadjak azt.
5/46 anonim válasza:
Azzal egyet értek, hogy tessék felvállalni, ha készen vagy rá:)
Viszont lehet, hogy nem emelné a hangulatot, ha pont ott közölnéd velük :/ ezt előtte /utána tessék megbeszélni.
6/46 A kérdező kommentje:
Nagyszüleim tudják, csak néhány távolabbi rokon nem.
Amúgy pedig az összes unokatesóm hozza a párját, akkor én miért ne hozzam?
2012. szept. 15. 22:38
7/46 anonim válasza:
Egyáltalán nem undorító. Ez attól függ, hogy mennyire elfogadóak a szüleid. Már mondtad nekik, hogy kb. miről van szó Vagy meglepetésként akarod a dolgot?
8/46 anonim válasza:
Ha a nagyszüleid tudják és elfogadják akkor vidd! Az ő "bulijuk", azt hívnak meg akit jól esik. Ha ők szeretnék hogy menjek akkor menjen.
10/46 anonim válasza:
Szerintem erről a nagyszüleidet kéne megkérdezni. Ha ők tudják, akkor nem hiszem, hogy nemet mondanának. Kérdezd meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!