Carly Rae Jepsen-nek a Call Me Maybe című számának a klippjéről lenne szó! Szóval ugye ebben az az izmos pasi meleg? Mert ugye oda adja a saját telószámát a másik pasinak?
Figyelt kérdés
itt a szám: http://www.youtube.com/watch? V=fWNaR-rxAic&ob=av3e És hogy a másik pasinak is tetszik?Mert az tény h fura fejet vág :S De az énekesnőé durvább..xD azt hitte majd kell a pasinak közben meg nem:P Meg még azt akartam h a klippben szereplő banda egy különálló banda is?2012. máj. 22. 21:03
2/13 A kérdező kommentje:
meg mi az a papíron a "xoxo"?
2012. máj. 22. 21:05
3/13 anonim válasza:
Szerintem az énekes pasi nem meleg, meglepődött eléggé. Az xoxo jelentése puszi, ölelés, ilyesmi, sms-ek, meg rövid szövegek végére szokták írni.
4/13 anonim válasza:
jaja, a srác meleg, de a bandatag nem hiszem...
egyébként úgy tudom h a fiú a való életben is meleg model vmi Holden a neve.
Azt h különálló banda-e vagy sem azt nem tudom, valószínű csak klip szereplők, én lehet h Carly zenésztársai...
5/13 A kérdező kommentje:
de mi pontosan a meleg pasi neve?mert a holdenre nem egy mpdelt ad ki:O
am sztem is a gitáros nem meleg :(
2012. máj. 23. 19:25
7/13 A kérdező kommentje:
köszii:)) de akk tényleg meleg?
2012. máj. 25. 16:59
8/13 anonim válasza:
Kérdező már bocs de hallottál már a google-ról? Beirod a képkeresőbe h "holden nowell" és látsz majd egy képet amin egy pasival smárol. Linkelni telóról nem tudok sajnos.
9/13 A kérdező kommentje:
jó de attól még lehet bi is meg lehet h csak "úgy" elcsattant az a csók...
2012. máj. 27. 16:03
10/13 anonim válasza:
ja csak "úgy." ilyen nincs. ha már nem fordul fel a gyomra attól h egy másik pasit csokol akkor minimum bi lehet. am azt nem tudom h bi vagy meleg, annyira nem is érdekel, de amúgy nem tökmindegy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!