Családom egyik része tudja, hogy meleg vagyok, másik része nem. Szerintetek hozhatom így a barátomat nagyszüleim 50. házassági évfordulójára?
Nem nagyon akarom tovább senki előtt titkolni.
25/F
A korkülönbségért sincs joguk elítélni.
De azért kíváncsh lennék, hol szedtél össze ilyen fiatal fiút?
De ha fiú lány párosról lenne szó és a lány 18 éves volna akkor minden rendben lenne. Hmm? Továbbra se értem, hogy mért tenné tönkre a kérdező a párja életét. A srác szabad akaratából jár egy másik fiúval. Ilyen idősen meg már igencsak kirajzolódik, hogy kihez vonzódik az ember. Én 14 évesen biztos voltam abban, hogy a fiúkat szeretem. Egy 18 éves srác mért ne tudhatná. Megint előjött az a sztereotípia, hogy kamasz korban ki lehet nőni a másságot. Nem. Nem lehet, még mindig nem. Akármennyire is szeretnék ezt hinni a heterók. Egyébként meg a beleegyezési korhatár 14 év. Ha 16 éves volt a srác, amikor a kapcsolat elkezdődött, már akkor is bőven a korhatár fölött volt.
Egyébként maga a homoszexualitás nem teszi senki életét tönkre, hanem a társadalom hatása nehezíti meg a melegek életét. Egy meleg férfi ugyanúgy lehet művelt, értelmes, dolgos, hasznos ember. Kapcsolatra vágyik, szeretetre. Ez nem a heterók sajátja.
Kedves kérdező. Csak így tovább! Vállald, csak fel magad/magatokat. Ez nem jelenti azt, hogy reklámoznád. Mért ne vihetnéd el magaddal a párodat, ha te vele boldog kapcsolatban élsz, akkor a család mért ne tudhatna róla. Ha a nagyszülők is szeretnék akkor meg a rokonság tényleg nem számít.
23 meleg F.
Szia!
Én azt gondolom erről, hogy ez a nap a nagyszüleidé, róluk szól, az ő hűségükről, összetartozásukról, a "jóban-rosszban"-ról, arról, hogy hány embernek adták tovább az életet, a gyerekeiknek, unokáiknak. Vagyis kicsit szüleitek is, ti is ünnepeltek vagytok. De a főszereplők a nagyszüleid.
Én a helyedben egészen szimplán megkérdezném, hogy Nagyi, ezen rágódom már egy ideje, ti mit szeretnétek? Jó lenne nektek, ha eljönne, vagy kínos helyzetbe hoználak vele, mert azt nem akarom.
És akkor megmondják, hogy nekik hogy lenne jobb. Csak érezzék magukat szabadnak arra is, hogy azt mondják, hogy most inkább ne, de amúgy szívesen látják szűk körben. És ha ez a válasz, tapintatból megteheted nekik, és nincs miért megbántódni sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!