Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családom egyik része tudja,...

Családom egyik része tudja, hogy meleg vagyok, másik része nem. Szerintetek hozhatom így a barátomat nagyszüleim 50. házassági évfordulójára?

Figyelt kérdés

Nem nagyon akarom tovább senki előtt titkolni.

25/F

2012. szept. 15. 22:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
76%
írd is meg mi volt? :) és mióta vagytok együtt? :)
2012. szept. 16. 20:58
 32/46 anonim ***** válasza:
82%

A korkülönbségért sincs joguk elítélni.

De azért kíváncsh lennék, hol szedtél össze ilyen fiatal fiút?

2012. szept. 16. 21:37
 33/46 A kérdező kommentje:
Egy internetes társkeresőn ismerkedtünk meg 2 éve. Akkor ő 16 éves volt, csak 18 évesként regisztrált.
2012. szept. 16. 21:54
 34/46 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó: szerinted ő kényszeríti a másikat hogy vele legyen? Minden ok veled? Te és a hozzád hasonlók IQja és EQja együtt véve nincs 100 az biztos. Inkább foglald el magad valami értelmessel ahelyett hogy hülyeségeket beszélsz.
2012. szept. 16. 22:25
 35/46 anonim ***** válasza:
94%

De ha fiú lány párosról lenne szó és a lány 18 éves volna akkor minden rendben lenne. Hmm? Továbbra se értem, hogy mért tenné tönkre a kérdező a párja életét. A srác szabad akaratából jár egy másik fiúval. Ilyen idősen meg már igencsak kirajzolódik, hogy kihez vonzódik az ember. Én 14 évesen biztos voltam abban, hogy a fiúkat szeretem. Egy 18 éves srác mért ne tudhatná. Megint előjött az a sztereotípia, hogy kamasz korban ki lehet nőni a másságot. Nem. Nem lehet, még mindig nem. Akármennyire is szeretnék ezt hinni a heterók. Egyébként meg a beleegyezési korhatár 14 év. Ha 16 éves volt a srác, amikor a kapcsolat elkezdődött, már akkor is bőven a korhatár fölött volt.

Egyébként maga a homoszexualitás nem teszi senki életét tönkre, hanem a társadalom hatása nehezíti meg a melegek életét. Egy meleg férfi ugyanúgy lehet művelt, értelmes, dolgos, hasznos ember. Kapcsolatra vágyik, szeretetre. Ez nem a heterók sajátja.

Kedves kérdező. Csak így tovább! Vállald, csak fel magad/magatokat. Ez nem jelenti azt, hogy reklámoznád. Mért ne vihetnéd el magaddal a párodat, ha te vele boldog kapcsolatban élsz, akkor a család mért ne tudhatna róla. Ha a nagyszülők is szeretnék akkor meg a rokonság tényleg nem számít.

23 meleg F.

2012. szept. 16. 22:58
 36/46 anonim válasza:
75%
Meleg létemre, én az előzőnél egy kicsit több óvatosságra intenélek téged, és nem azért, mert provokációnak tartom, hogy magaddal viszed a barátodat. Csak mivel a nagyszülők nem igazán vannak tisztában a helyzettel, ezért nem az ő ünnepükön kellene ennek kitudódnia. Meg azt is számold bele, hogy ők még egy teljesen más generáció képviselői, ahol nem volt elfogadott dolog a homoszexualitás. Persze, lehet, hogy a nagyidék haladó szelleműek, és elfogadnák, de azért légy körültekintő. Szerintem puhatolózz egy kicsit, hogy hogy állnak a témához, aztán ha azt látod, hogy semmi bajuk vele, akkor vidd magaddal a barátod. Ha meg nem, akkor nem kellene egy ilyen szép évfordulót tönkretenni családi viszállyal. Gondolj egy kicsit rájuk is, ez az ünnep róluk szól.
2012. szept. 17. 02:10
 37/46 Béla211 ***** válasza:
64%
Írtad , hogy tudják a nagyszüleid meg ismerik . Szerintem úgy illik ,hogy megkérdezed tőlük ,hogy jöhet -e a barátod és ha őket nem zavarja. Akkor viheted a többi rokonak meg barátod ként mutatod úgy sem merik megkérdezni. Az unokanővéremnél amikor voltam a párommal így volt. Volt ott egy távoli rokon család és úgy mutattam be nekik ,hogy a barátom. Köztem is és a párom között is 16 év van.Senki semmit nem szólt.
2012. szept. 17. 04:52
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én azt gondolom erről, hogy ez a nap a nagyszüleidé, róluk szól, az ő hűségükről, összetartozásukról, a "jóban-rosszban"-ról, arról, hogy hány embernek adták tovább az életet, a gyerekeiknek, unokáiknak. Vagyis kicsit szüleitek is, ti is ünnepeltek vagytok. De a főszereplők a nagyszüleid.

Én a helyedben egészen szimplán megkérdezném, hogy Nagyi, ezen rágódom már egy ideje, ti mit szeretnétek? Jó lenne nektek, ha eljönne, vagy kínos helyzetbe hoználak vele, mert azt nem akarom.

És akkor megmondják, hogy nekik hogy lenne jobb. Csak érezzék magukat szabadnak arra is, hogy azt mondják, hogy most inkább ne, de amúgy szívesen látják szűk körben. És ha ez a válasz, tapintatból megteheted nekik, és nincs miért megbántódni sem...

2012. szept. 19. 18:34
 39/46 A kérdező kommentje:
Mamám azt mondta, hogy szeretné ha jönne a párom is!!! ;) Szóval jön velem!
2012. szept. 21. 23:53
 40/46 anonim ***** válasza:
naugye én megmondtam :D
2012. szept. 22. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!