Családom egyik része tudja, hogy meleg vagyok, másik része nem. Szerintetek hozhatom így a barátomat nagyszüleim 50. házassági évfordulójára?
Nem nagyon akarom tovább senki előtt titkolni.
25/F
Uccsó,egy féltéglával simogatnám meg az arcod.
A melegek aranyosak!:)
Vannak szélsőjobbos melegek is. Nem kell a jobboldaliságot összekeverni azzal, ahogyan azt manapság megtapasztalhatjuk.
Kedves 25f , én a helyedben elvinném a srácot, de nem mint a páromat, hanem csak mint havert. Nem kell mindenkinek mindent tudnia. Akkor ti is jól érezhetitek magatokat, és botrány sem lesz.
Amúgy lehet, hogy akkor sem lenne botrány, ha párként jelennétek meg kézenfogva, csak éjféltájban már egyesek jól berúgnak, és az gázos lehet, szerintem.
Józanul nem hiszem, hogy bárki olyan bunkó lenne, hogy belétek kötne a rokonságból.
A szüleidnek mi a véleménye? Mert azért ők is számítanak egy kicsit.
Ismerek pár meleg srácot akik elég sebezhetőek. Soha nem bántott még meg egyik sem. Nagy szívük van, sokkal kedvesebbek, toleránsabbak mint az átlagember.
Viszont egy dolgot imádnak csinálni, feltűnősködni és ez okozza a problémákat. Ezért botránkozik meg rajtuk a nép.
Én azt gondolom viheted, csak viselkedjetek úgy mint mások, próbáljatok elvegyülni a tömegbe és akkor senki nem lesz mérges rátok :)
Egyszerűen kérdezd meg a nagyszüleidtől hogy hozhatod-e. Ha hozhatod, akkor ne érdekeljen a másodunokatesó nagybátyjának a véleménye. Mit számit??
Ha ismerik a párod biztos viheted majd.
23:17 akkor te, ha megjelensz a heteró pároddal, az ugyanolyan undorító, vagy nem? nem értem a problémádat....
30N
23:17-nek
Ha a TE gyereked a saját neméhez vonzódna,biztosra veszem,hogy ki is tagadnád!!
Csak hogy tudd,a melegek/leszbik nem tehetnek róla,hogy azok.
Botrány biztos nem lesz. Maximum ez lesz a téma azok között, akik nem tudják mi a helyzet. De te ebből semmit se fogsz észre venni, nekik meg legalább lesz min csámcsogni :) az ember ilyen. Ami elüt a szokásostól, azon csámcsog. Ha valaki hozná a vak gyerekét, akiről még nem tudták hogy vak korábban, akkor meg azon menne a susmorgás, hogy jaj szegény....
De elsősorban a nagyszüleidet kérdezd meg, hogy ők mit mondanak. Bár gyanítom azt fogják mondani, hogy rád bízzák a döntést.
Ne foglalkozz az itteni barmokkal!Nem vagytok undorítóak!
Ha a nagyszülők tudják miért ne vihetnéd?
Akiket 15 évbe egyszer látsz úgyse tartod velük a kapcsolatot. Ne foglalkozz velük:)) Botrányt meg nem csinálhatnak.
Egyébként hány éves a pasid?
miért kéne a nagyszülőket megkérdezni? talán a többi unoka/gyerek/rokon is megkérdezi, hogy viheti e a párját?
magától értetődő, hogy viszed a párodat, ugyanis hozzád TARTOZIK :). neked is annyi jogod van vinni, mint bárki másnak. főleg hogy mindenki ismeri, kivéve pár távoli rokont, akiket 15 éve nem láttál (saját elmondásod szerint) már, és valszeg nem is fogsz, csak újabb 15 év múlva.
ha kérdezik, anniyt mondasz, a párod. vagy a barátod. oszt csókolom.
Úgy néz ki, hogy jön velem a párom. Valaki kérdezte, hogy mennyi idős: ő 18 éves, szóval lehet hogy valakik a csaknem 8 évnyi korkülönbség miatt is megszólnak.
Amúgy jövő hét végén lesz az évforduló, majd megírom mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!