Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családom egyik része tudja,...

Családom egyik része tudja, hogy meleg vagyok, másik része nem. Szerintetek hozhatom így a barátomat nagyszüleim 50. házassági évfordulójára?

Figyelt kérdés

Nem nagyon akarom tovább senki előtt titkolni.

25/F

2012. szept. 15. 22:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
83%
Akárhogy is vesszük, ez azoknak, akik nem ismerik a szitut, kényelmetlen lehet, hogy nem tudják, hogyan kell hozzáállni, sőt, ha esetleg szélsőséges felfogású ember is van köztük, könnyen lehet, hogy a szép családi eseményből egy orbitális vita lesz, ami jól tönkreteszi a nagyszüleid napját. Ez az ő napjuk! Tartogasd ezt máskorra!
2012. szept. 15. 22:41
 12/46 A kérdező kommentje:
Igen, csakhogy én majdnem minden nap megyek nagyszüleimhez, segítem őket, ahogy tudom. Ismerik a páromat is. Most azért ne vigyem a párom, mert néhány olyan ember húzná a száját, akiket már vagy 15 éve nem láttam?
2012. szept. 15. 22:45
 13/46 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk egyik unokatesóm hozta az azonos nemű párját egy hasonló eseményre, és akik távolabbiak és nem tudták tőle nem mertek kérdezni és másoknál érdeklődtek, hogy he hát most ő leszbikus vagy mi? Aztán mindenki annyit mondott nekik, hogy nem ez a legmegfelelőbb módszer és alkalom a kérdés megvitatására. Direktbe tőlük meg utána sem merték megkérdezni aztán ennyi történt, semmi különös.
2012. szept. 15. 22:46
 14/46 anonim ***** válasza:
83%
Ha elhatároztad, hogy viszed, akkor minek kérdezel?
2012. szept. 15. 22:46
 15/46 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretném vinni, de nem határoztam még el.

Amúgy az is lehet, hogy úgy mutatom be, mint a legjobb haveromat. Aki tudja, az tudja, aki nem, nem.

2012. szept. 15. 22:49
 16/46 anonim ***** válasza:
92%
Miért mint a legjobb haverodat? Mondd, hogy a barátod és kész. Most mit haverozol? Vagy levágják, vagy nem.
2012. szept. 15. 22:55
 17/46 anonim ***** válasza:
72%
de b*szki, nem érted hogy KÉRDEZD MEG A NAGYSZÜLEIDTŐL?
2012. szept. 15. 23:02
 18/46 anonim ***** válasza:
77%
Ha a nagyszüleid ismerik, és kedvelik, nyugodtan vidd. A h.lye rokonokkal meg nem kell törődni. :)
2012. szept. 15. 23:05
 19/46 anonim ***** válasza:
16%
Hogyha erre az alkalomra viszed el a barátodat,abból hatalmas botrány lesz.
2012. szept. 15. 23:06
 20/46 anonim ***** válasza:
82%
Ha szeretitek egymást, akkor igenis egymásba illetek ;)
2012. szept. 15. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!