Családom egyik része tudja, hogy meleg vagyok, másik része nem. Szerintetek hozhatom így a barátomat nagyszüleim 50. házassági évfordulójára?
Nem nagyon akarom tovább senki előtt titkolni.
25/F
38. voltam!
Azért nem semmi nagyikád van! Minden tiszteletem az övé! Nem hiába szereti őt a nagypapád már 50 éve!
SOKSZOR CSÓKOLTATOM!
:)
Majd mesélj, hogyan sikerült az ünnep!
Nagyon jól sikerült az ünnep minden szempontból, szerencsére még az időjárás is kegyes volt hozzánk és szép idő volt!
Igazából úgy vettem észre, hogy a minden rokon tisztában volt vele, hogy a barátom igazából a páromat jelenti, de senki nem csinált ügyet belőle. Igazából az is hozzásegíthetett ehhez, hogy párom nagyon közvetlen és barátságos természetű, így mindenkivel megtalálta a közös hangot. Szóval összességében szuper volt a mai nap. :))
Örülök.
Tehát testileg nem értél hozzá(pl puszi)? Akkor nem biztos, hogy mindenki levágta mi a szitu...
38. vagyok még mindig. Örülök neki! Azt hiszem, a családnak a legnehezebb ilyen szituban, szülőknek, nagyszülőknek. Gondolom, nagyon nagy megkönnyebbülés és öröm neked, hogy ilyen jól viszonyulnak...
Kívánom, hogy ti is így ünnepeljetek az 50. évfordulón!
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!