Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg túl toleráns volnék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl toleráns volnék? Meddig lehet elfogadni a másik kilengéseit?

Figyelt kérdés

A párommal furcsa kapcsolatunk van, erősen hullámzó. Tegnap bejelentette, hogy megismert egy lányt, és ma este randizik vele. Annak függvényében, hogy sikerül a randi, eldönti hogy velem akar-e lenni vagy pakolhatok.

Vannak durva dolgai, de ilyen még nem volt. Máskor sem. Még mindig nem tudom hova tenni ezt az egészet, mégis most mit kellene tennem? A húgom szerint hülye vagyok, amint ezt mondta, fel kellett volna pattannom és elviharzani. Én meg még most is itt vagyok és nem tudom, mit tegyek.. mert mi van, ha nem jól sikerül a randi?

2012. szept. 26. 13:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
én kapásból elhagynám a párom ha ilyet mondana nekem pedig 2 gyerekünk van...
2012. szept. 26. 14:13
 12/39 A kérdező kommentje:
Én nem értékeltem még senkinek a válaszát... de amikor megteszem, nem az fog befolyásolni, hogy esetleg keményebb stílusban írtad, ami ráadásul sajna még indokolt is.
2012. szept. 26. 14:13
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Csak magaddal szúrsz ki, és valószínűleg jobban sem leszel ha ottmaradsz... Pszichikai okból is kijöhetett egy nyavalya rajtad.
2012. szept. 26. 14:14
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
11 vagyok most olvastam a hozzá szólásodat.Menny haza a szüleidhez ne maradj nála holnapig,ne kreálj fáradtságot,betegséget,lakást!!!!!Ne alázd meg magad....gondolom a szüleidhez vagy a tesódhoz mehetsz...
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szerintem nem tolerancia...

Nem toleráns vagy, hanem hülye, a húgoddal értek egyet. Ha ez a randija nem sikerül, akkor majd a következő.

16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha még egy éjszakát ott tudsz maradni, akkor valószínűleg többet is. Nem fogod elhagyni. Ha el tudnád hagyni, nem minket kérdeznél.
2012. szept. 26. 14:15
 17/39 okoska31 ***** válasza:
69%

egyértelműen lelki ok miatt vagy beteg.

próbálj meg keresni egy megoldást még ma, és ne legyél otthon mire hazaér.

még a végén adsz egy utolsó utáni esélyt.

arról nem beszélve, hogy képzeld el, ha jól sikerül a randi, hazaviszi az új nőt, és közli veled, hogy na most menj el, mert itt most mi leszünk.....

ja, és dugni fognak azon az ágyon.... (ahol a te cetlidnek kellene várnia...)

2012. szept. 26. 14:15
 18/39 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor keresek megoldást. Sajna szülők, testvér nem jöhet szóba, de csak találok kiadó szobát.

(még csak annyi: a betegségem nem pszichés, napok óta hordom, csak nyilván nem tett jót neki ez az egész, de mindegy)

2012. szept. 26. 14:25
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelne, hogy beteg vagyok, vagy fáradt. Nem várnám meg míg hazaér. A helyedben azt tenném, hogy amikor elmegy(délután, este, teljesen mindegy), azt megvárnám, és mikor elment, akkor összepakolnám minden cuccomat és elmennék onnan. Barátnőhöz, testvérhez, szülőkhöz, bárkihez. Aztán mire visszaér addigra hűlt helyem lenne.
2012. szept. 26. 14:25
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti sos keresnék valami barátot, vagy azonnal költözhető lakást (ha a szüleid, testvéred nem jöhet szóba), összepakolnám az összes cuccomat, és amíg ő a randin van, addig elhúznék, nem is szólnék neki. Hogy mondhat már ilyet basszus, meg hogy tehet ilyet, hogy elmegy mással randizgatni, és még közli is veled, meg áá mindegy...felhúztam magam. Szóval összepakolnék ezerrel, és húznék a fenébe, hagynék neki egy cetlit, ez jó, amit valaki írt, hogy "jól sikerült a randim, pakoltam és mentem, szia". Ha meg keresne, nem venném fel a telefont, nem mondanám meg hol vagyok stb. Minden kapcsolatot megszüntetnék vele. Hogy lehet valaki ilyen gyökér, úristen...el se hiszem.
2012. szept. 26. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!