Van olyan, hogy a megcsalt fél a (mikor lebukik a másik) könnyedséget érez, mintsem mást?
Igen.Én.
Majd 9 évig voltunk együtt a vőlegényemmel,de már szerintem csak megszokásból.Mikor lebukott haragudtam,de mégis örültem és nem bánkódtam.Jó volt lezárni és csak azt sajnáltam hogy nem hamarabb csalt meg.Tudom ez jó nagy marhaságnak hangzik de tényleg ezt éreztem és ez nem változott azóta sem.
Persze, ha már tudta, hogy ez a kapcsolat nem működött. Így nem neki kellett meghozni a végső lépést.
Ilyen esetre a legjobb léleknyugtató ez szerintem : http://www.youtube.com/watch?v=sbDCWRH4dSs
A második válaszoló jól megfogalmazta :)
Amugy én sem tudtam az okát,de igy hogy olvastam igaza van a kedves kettesnek. :)
Ha ezt érzed,valószínűleg már közömbös vagy iránta, vagy nem szereted már.
Mert ellenkező esetben olyan fájdalmat éreznél, mintha kést forgatnának a szívedben...tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!