Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl toleráns volnék? Meddig lehet elfogadni a másik kilengéseit?
A párommal furcsa kapcsolatunk van, erősen hullámzó. Tegnap bejelentette, hogy megismert egy lányt, és ma este randizik vele. Annak függvényében, hogy sikerül a randi, eldönti hogy velem akar-e lenni vagy pakolhatok.
Vannak durva dolgai, de ilyen még nem volt. Máskor sem. Még mindig nem tudom hova tenni ezt az egészet, mégis most mit kellene tennem? A húgom szerint hülye vagyok, amint ezt mondta, fel kellett volna pattannom és elviharzani. Én meg még most is itt vagyok és nem tudom, mit tegyek.. mert mi van, ha nem jól sikerül a randi?
21
"Annak függvényében, hogy sikerül a randi, eldönti hogy velem akar-e lenni vagy pakolhatok." - szerintem ez nem kérdés, mert valószínűleg a pasi lakásában élnek
utolsó előtti nem is rossz ötlet - persze, ha van közös a lakáshoz.
vagy legalább lakhelyednek be van jelentve...
Adj neki még egy esélyt!
Lehet, hogy csak kimerült, és egy kis lazításra vágyik.
Egy randitól még nem dől össze a világ, úgyis melléd megy haza.
Legyél vele kedves, úgy szokták mondani: csábítsd vissza!
A hugod meg egy hisztérika, egy kapcsolatba ennyinek bele kell férni.
Hát utolsó...
ezt hívják csúszás mászásnak...
Nem nőiességnek hívják?
Ekkora baj, ha egy nő nem feminim-soviniszta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!