Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsit szégyellem magam, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit szégyellem magam, mert nem vagyok vele szemben toleráns?

Figyelt kérdés

Tehát: párom egész jobb felkarját borító tetoválást szeretne. És én ennek nem örülök.

Itt jön a bökkenő: rajtam több tetoválás is van, az összeset én terveztem meg (grafikus-illusztrátor vagyok), több hónap gondolkodás után "varrattam" fel magamnak, mindegyik sokat jelent.

Volt extrémebb frizurám-öltözködésem is fiatalabb koromban, tipikus esete voltam a "vad-külsővel-takarom-akomplexusaimat". Aztán kinőttem szépen, bár pár motívumot megtartottam ruházkodásilag.

Viszont soha nem vonzottak a tetovált-piercinges vagy bizonyos szubkultúrákhoz tartozó férfiak, mindig a "jófiús" kinézetű, "átlagos", visszahúzódó típusok voltak az eseteim.

És most az én "jófiús" (bocs, nem tudom máshogy definiálni)kinézetű párom egy nagy tetoválást szeretne, maga sem tudja milyet, rám bízta, hogy tervezzem meg.

Ellenérzéseim vannak, én is ahogy idősödöm elfeljtem, milyen voltam típus vagyok?:D

Komolyan nem értem, miért zavarhat engem ez ennyire?

Válaszokat előre is köszönöm!

2012. jún. 11. 10:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem a tetkókat, és nem is támogatnám, ha a párom szeretne magának ilyet (főleg egészkarosat).

De így, hogy neked is van tetkód...hát nem tudom, kicsit visszás a dolog.

2012. jún. 11. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, hogy miért érzed ezt, ellenben nem igazán tudsz jó indokot mondani neki, hogy miért ne legyen..

"Bort iszik, vizet prédikál."

Neked is, hát neki miért ne legyen? Egyébként örülj neki, hogy veled tervezteti meg.. Így egyrészt lehetne őtleteid, hogy pl nem a karjára legyen egy hatalmas, hanem valahova máshova, ahol téged nem zavarna annyira. Gondolom az is zavarna, hogy mások látják és már nem az a jófiú lesz az idegenek szemében. Illetve olyan tetoválást tudsz csinálni, ami tetszik neked.

Próbáld elfogadni, esetleg beszélni vele, hogy ne csinálja, de ne erősködj hiszen neked is van..neki miért ne lehetne?!

2012. jún. 11. 11:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Jaj, nem akarom róla lebeszélni.:)

Csak az zavar, hogy lényegében azt sem tudja, miért, mit.

Én meg sokáig tervezgettem és mindegyik egy korszakot jelöl.

Persze annak örülök, hogy velem tervezteti meg.:)

2012. jún. 11. 11:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a tippeket, ment a zöld kéz mindkettőtöknek.
2012. jún. 11. 11:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem szereted a rossz fiúkat. A jó fiúkat szereted, azt írtad. Ha tetováltat, rossz fiú feelinget is kap, és attól tartasz, hogy esetleg ez eltávolít titeket egymástól? Vagy esetleg attól, hogy a tetoválás megváltoztatja a viselkedését, a személyiségét? Csak tippelgetek. De ha valami ilyesmi, akkor beszéld meg vele a félelmeid.
2012. jún. 11. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem csak az a bajod, hogy anno Te eleve tudtad mit akarsz. Sokan meg csak "na legyen valami nonfigu", azt magukra varratnak valami jellegtelen hülyeséget.

És leírtad, hogy egyfajta "védekezés" is volt ez Neked. ezt juttatja az eszedbe. Legbelül Te is jókislány voltál/vagy. Csak így védekeztél.

2012. jún. 11. 11:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Vad tini voltál, találtál most magadnak egy "jófiút", aki nem olyan "züllött" múlttal rendelkezik mint te, talán valahol ő jelenti neked a nyugalmat. Félsz, hogy a tetoválással rosszfiús külsőt kap, talán emlékeztetne hirtelen régi, vad önmagadra. Viszont ne feledd, hogy attól, hogy tetoválást kap még nem fog egyik szubkultúrához sem tartozni, a külseje változik, a belső nem.

Én még annyit azért megbeszélnék vele, hogy ne rád bízza a döntést. Ő válasszon egy motívumot, ami számára fontos az ő életéből. Ez fontos.

2012. jún. 11. 11:20
 8/11 anonim válasza:

A szolíd fiú vagányabb szeretne lenni.

Az "exvagány" meg már lenyugodott.

De alapvetően...én értem téged miért zavar ez. Szerintem azért, mert te nagyon átgondoltnak érezted ezt a döntésedet /tetkó/. Hiszen mégis egész éltre szól.

Ő meg csak "vagányabb" szeretne lenni, ez a cél...nincs elképzelés...sőt még a te kezedbe is adja a döntést, hogy mi legyen rajta. Engem is zavarna.

2012. jún. 11. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tervezz neki egy akkora tetkót, mint egy légy, mondd, hogy ennyire futotta :) :D
2012. jún. 11. 12:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Hu, nagyon köszönöm a válaszokat!

Utolsó, ezen jót nevettem:D

2012. jún. 11. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!