Edesapam alkoholista allandoan reszeg. Edesanyam mar nem birja ezt folyton csak a vita semmi mas. Annyira mas ember mikor nem iszik es nem tudom a tudtara adni azt h nem szeretem mikor iszik, mert szegyellem. Valami tanacsot tudnatok adni? 13\F
nálunk is volt, mikor mondtuk aoának h hagyja rá az ivást, azt mondta h jolvan megpróbálja, aztán 2 hétig kevesebbet ivott. utána újra folytatta a részegeskedését. Következőre nagynehezen elrángattuk orvoshoz, de mivel apa nem ismerte be h alkoholista, nem vette komolyan az orvosi kezelést, pedig nem keveset fizettünk neki. ja és a olyan gyógyxszereket kapott amire ugye nem lehet inni, de ugyanugy ivott, szóval semmit nem ért a kezelés. majd anya azt mondta hogyha értünk nem képes abbahagyni akkor elválnak. és elváltak.. de jobb így! sokkal jobb!
19/L
* mármint az orvosnak fizettünk nem keveset! :)
szerintem ti is végigjárhatnátok ezt az utat. elsőbb magától had próbálja meg, majd doki. muszáj mert teljesen tönkreteszi a családot. remélem a te édesapád szeret titeket annyira, hogy abbahagyja! :) minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!