Van a társaságodban alkoholista ember?
Figyelt kérdés
Sok alkeszt ismerek, kíváncsi vagyok, mennyire jellemző ez.
Apám is sokszor be van "indulva" + már öcsém is iszik :-(
2010. júl. 17. 15:36
1/6 anonim válasza:
Az én apukám is alkoholista. Meg manapság egyre több fiatal is sokat iszik. Bár nem hinném, hogy mind alkesz lenne, de azért szerintem elgondolkoztató, hogy manapság mi számít követendő példának..
2/6 anonim válasza:
apám. de nem gyengén alkoholista. a fizetését egy az egyben elissza, ha nem többet ( kb. 100 ezer ft ) minden nap iszik minimum 12 doboz sört, néha még feles és bor is. volt már, hogy nem tudott feljönni a lépcsőn négykézláb sem, összetörte a tükröt a fürdőszobában mert elesett, és az üvegasztalt a nappaliban. és ebben az a legjobb, hogy a májának semmi baja.
3/6 A kérdező kommentje:
:-(( Az én apámat sem érdekli, hogy mi lesz holnap, miből fizetjük ki a számlákat! Semmi nem érdekli! Volt hogy úgy jött haza, hogy "elhagyta" a fizetését. Nagyon felelőtlen és még azt mondja, hogy szeret minket, még sír is hozzá! :-S Inkább ne mondana semmit!
2010. júl. 17. 15:50
4/6 anonim válasza:
második vagyok
ha a tiéd azt mondja szeret titeket, akkor rá tudjátok venni egy elvonóra. az én apám soha nem mondta még nekem és a hugomnak hogy szeret minket. szinte nem is beszél velünk. egyáltalán nem olyan mintha az apánk lenne teljesen közömbös nekünk. hazajön a munkából délután fél 2kor, átöltözik, azonnal leül a pincébe és este 7-8 felé mászik be merev részegen falni ( szó szerint falni mint az állatok ) és aztán lefekszik aludni.
de nektek szerintem még van esélyetek hogy leszoktassátok.
5/6 anonim válasza:
Jó ég, miket olvasok itt... örüljek, hogy az enyém "csak" 30000-t iszik el egy hónapban? Vagy, ha épp nincs pénz, megvan nélküle is, bár az első hét után elég ideges. A gond az, hogy piásan nem fekszik el, hanem kötekedik, néha nekem is jön - nem csak a tükröt törte el, nem beszélve a szemüvegeiről, órákról, hanem a vállam is pár éve, mikor még nem voltam erősebb nála. Mikor a folyosó közepéről kapartam össze szóbeli érettségi előtti héten - mikor a pesztrálása helyett tanulnom kellett volna -, meg sem ismert. Nem mondom, a képébe vágom a véleményem, mikor kijózanodik, de semmiből sem tanul. Nem tehetek róla, de nem tudom eltűrni a viselkedését szó nélkül. Próbáljátok meg elvonóra küldeni apukád, az öcséd meg... Nem látott eleget a pia következményeiből, hogy ne kérjen belőle többet? Térítsd őt észhez, amíg nem késő.
6/6 anonim válasza:
ismerek pl: én meg haverjaim :) de mi csak bulipiások vagyunk szal nem alkeszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!