Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek toleráns gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek toleráns gyerek ügyben?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy olyan csajjal, akinek van egy 4 éves gyereke. Tudni kell hogy nem vagyok az a gyerekes típus így 24 évesen, bár 3-4 év múlva azért szeretnék. Szóval együtt vagyunk és az elején leszögeztem hogy engem ő érdekel és nem a gyerek, nem szeretnék a gyerek pót apja lenni mert van neki igazi apja. Megértette és igazat adott. Viszont ahogy telik az idő egyre jobban frusztrál a gyerek engem. Alapjáraton az hogy 4 évesen egy szót nem tud és csak gügyög egész nap, 0-24-ben pelenka van rajta és valamikor még úgy is szét sz*rja az ágyat és a padlót. Szintén zavar hogy ha pihenni szeretnék akkor rajtunk mászik (amivel nem lenne gond) és ha ezért én inkább kimegyek a kanapéra ledőlni megkapom hogy “mi az, nem szeretsz velem lenni?” Illetve segítek a takarításban, főzésben ha nála vagyok de gyerek utáni sz*r szedésbe és hasonló dolgokban nem és megkapom hogy “komolyan nem segítesz?”, “akarsz te is gyereket neked is kell majd”. Ha telefonba beszélünk, esetek 70%-éka arról szól hogy a gyerek mit csinált vagy mit nem. Mégis szerintetek hogyan legyen toleránsabb a gyerekhez? Illetve hogyan mondjam meg a csajnak (aki 23) hogy elég a gyerekből?
2023. aug. 16. 11:33
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
0%
Az én csajomé 3,5 éves. Annyit tehetek hogy nem utálom látványosan. Amúgy öcsém is későn kezdett beszélni.4 évesen már címszavakat mondva megérttette magát a környezetével de azt beszédnek nevezni barokkos túlzás lett volna. Szüleim 4. gyereke volt amolyan "becsúszott" és nemigen foglalkoztak vele finoman szólva, hanem úgy gondolták köztünk majd megtanul beszélni mint Maugli a falkában farkasul.
2023. aug. 16. 14:10
 42/51 A kérdező kommentje:
Utolsó; tudnál tanácsokat adni?
2023. aug. 16. 14:11
 43/51 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudok tanácsot adni mert én teljesen kivonom magamat. Persze a történetünk más mert eredetileg nem ő nevelte a gyerekét csak visszakerült hozzá és annyira nem volt szószátyár a témában, vagyis meglepetés volt a javából mikor a semmiből előpottyant egy kakukkfióka. Nem kicsit megtorpantam hogy "hé mi ez a szívatás hogy szóló -és amúgy elég szexi- csaj helyett most anyuka és gyereke a felállás?!?!" Mondta hogy ez az ő gondja(gyerek) és erre én helyeseltem....
2023. aug. 16. 14:26
 44/51 anonim ***** válasza:
48%

Szomorú, ha egy gyerek már "gond"-nak van felfogva.

38/F egyedülálló apuka

2023. aug. 16. 14:30
 45/51 anonim ***** válasza:
39%

43-asra reagáltam nem a kérdésre!

Utolsó voltam (44)

2023. aug. 16. 14:30
 46/51 anonim ***** válasza:
41%
Bakker nő vagyok és egyetértek a 29-essel, mivel látom a környezetemben hogy mi megy, van amelyik mondjuk férj mellett tart több szeretőt, de az alap hogy világvége van nála ha nincsen szex 1 hónapig, össze vissza jönnek össze azzal akit érnek. Ja és kifelé meg mennek az idézetek naponta 20 a facebookra, amire mindig van idő, kamuznak ezerrel.
2023. aug. 16. 14:38
 47/51 anonim ***** válasza:
26%
Egy ilyen kicsi gyereknél nem opció az, hogy te kivonod magad a nevelése alól. Olyan 10 év felett már megoldható, addig nem, főleg hogy egyke, így álladóan unatkozni fog.
2023. aug. 16. 17:34
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a szarban, szó szerint a szarban 😂😂😂😂😂
2023. aug. 16. 20:38
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Öhm, ha én nem tolerálom más gyerekét, nem jövök össze olyan ffival, akinek már van.

Ehhez diploma kell?

2023. aug. 16. 21:33
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, miért nehezited meg a saját életed? Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban… 3-4 éves távlatokat tervezel, hogy majd akkor több időtök lesz a nővel mikor màr most a jelen is “szar”. Hát megsúgom, hogy a problémák arányosak a gyerek növekedèsèvel, ha már most ilyen nehéz vele és vélhetően visszamaradott, ez pl iskolás időszakban még súlyosabb is lehet. Akkor már tanulni kell vele, foglalkozásokra vinni-hozni, persze ha normálisan akarja nevelni az anyja. Ha meg a párja vagy nyilván el is várja hogy majd mindenben a társa leszel. Ha ez már most ekkora gond neked, szerinted mi lesz évek múlva?

A kérdésedre válaszolva, ha olyannal vagy akinek gyereke van, egyszerűen képtelenség, hogy kivond magad alóla és nincs olyan , hogy “elég belőle” . Nem tud és nem is kell ugy tennie az anyának, mintha a gyerek nem létezne hisz ekörül forog az èlete… miről beszéljen másról?

Pár év múlva csinálj mellé sajátot is, igazi minta család lesztek 🤡

2023. aug. 17. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!