Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek toleráns gyerek ügyben?
Az én csajomé 3,5 éves. Annyit tehetek hogy nem utálom látványosan. Amúgy öcsém is későn kezdett beszélni.4 évesen már címszavakat mondva megérttette magát a környezetével de azt beszédnek nevezni barokkos túlzás lett volna. Szüleim 4. gyereke volt amolyan "becsúszott" és nemigen foglalkoztak vele finoman szólva, hanem úgy gondolták köztünk majd megtanul beszélni mint Maugli a falkában farkasul.
2023. aug. 16. 14:10
42/51 A kérdező kommentje:
Utolsó; tudnál tanácsokat adni?
Nem tudok tanácsot adni mert én teljesen kivonom magamat. Persze a történetünk más mert eredetileg nem ő nevelte a gyerekét csak visszakerült hozzá és annyira nem volt szószátyár a témában, vagyis meglepetés volt a javából mikor a semmiből előpottyant egy kakukkfióka. Nem kicsit megtorpantam hogy "hé mi ez a szívatás hogy szóló -és amúgy elég szexi- csaj helyett most anyuka és gyereke a felállás?!?!" Mondta hogy ez az ő gondja(gyerek) és erre én helyeseltem....
2023. aug. 16. 14:26
Szomorú, ha egy gyerek már "gond"-nak van felfogva.
38/F egyedülálló apuka
2023. aug. 16. 14:30
43-asra reagáltam nem a kérdésre!
Utolsó voltam (44)
2023. aug. 16. 14:30
Bakker nő vagyok és egyetértek a 29-essel, mivel látom a környezetemben hogy mi megy, van amelyik mondjuk férj mellett tart több szeretőt, de az alap hogy világvége van nála ha nincsen szex 1 hónapig, össze vissza jönnek össze azzal akit érnek. Ja és kifelé meg mennek az idézetek naponta 20 a facebookra, amire mindig van idő, kamuznak ezerrel.
2023. aug. 16. 14:38
Egy ilyen kicsi gyereknél nem opció az, hogy te kivonod magad a nevelése alól. Olyan 10 év felett már megoldható, addig nem, főleg hogy egyke, így álladóan unatkozni fog.
2023. aug. 16. 17:34
Hagyd ott a szarban, szó szerint a szarban 😂😂😂😂😂
2023. aug. 16. 20:38
Öhm, ha én nem tolerálom más gyerekét, nem jövök össze olyan ffival, akinek már van.
Ehhez diploma kell?
2023. aug. 16. 21:33
Kérdező, miért nehezited meg a saját életed? Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban… 3-4 éves távlatokat tervezel, hogy majd akkor több időtök lesz a nővel mikor màr most a jelen is “szar”. Hát megsúgom, hogy a problémák arányosak a gyerek növekedèsèvel, ha már most ilyen nehéz vele és vélhetően visszamaradott, ez pl iskolás időszakban még súlyosabb is lehet. Akkor már tanulni kell vele, foglalkozásokra vinni-hozni, persze ha normálisan akarja nevelni az anyja. Ha meg a párja vagy nyilván el is várja hogy majd mindenben a társa leszel. Ha ez már most ekkora gond neked, szerinted mi lesz évek múlva?
A kérdésedre válaszolva, ha olyannal vagy akinek gyereke van, egyszerűen képtelenség, hogy kivond magad alóla és nincs olyan , hogy “elég belőle” . Nem tud és nem is kell ugy tennie az anyának, mintha a gyerek nem létezne hisz ekörül forog az èlete… miről beszéljen másról?
Pár év múlva csinálj mellé sajátot is, igazi minta család lesztek 🤡
2023. aug. 17. 09:19
Kapcsolódó kérdések: