Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek toleráns gyerek ügyben?
24 éves fiatal vagy, minek vagy olyannal, akinek gyereke van? Én max. akkor járnék ilyennel, ha már 40 felett lennék és nem nagyon lenne más választásom.
Az meg külön vicc, hogy te olyannal akarsz majd gyereket, aki a sajátját sem neveli, 4 évesen nem szobatiszta és beszélni sem tud? Képzelem, mennyit foglalkozik azzal a szerencsétlen gyerekkel.
Ha nem tudsz ezzel együtt élni, akkor lépj ki. Sokak nem tudnak azonosulni azzal a helyzettel, hogy a párjuknak gyerkőc van. Persze ez függ a gyerekes tagtól is, hogy ő hogyan kezeli vagy "mit vár el" stb.
Az tök oké, hogy nem akarsz pótapa lenni. A határokat meg kell húzni. De mivel veled is él, így az életed része és az anyját is szereted így valamilyen formában, ha nem akarsz is bele kell tenned valamit, mert az élet része, hogy jelen van.
Valami betegsége van, hogy még pelus és beszéd nélkül van a gyermek?
Csak, mert nekem egy ismerősömnél autista a kislány és ő pl azért ilyen. Az ő párja is nehezen tolerálja, de megteszi, mert szereti a nőt. Pedig ott az tényleg durva, ami megy reggeltől estig és kezelni sem egyszerű a lurkót. Magán dolgokra szinte idejük sincs...
Szóva nem egyszerű helyzet ez.
Gondold át, hogy hosszú távon tudod-e ezt csinálni. Szerintem csak olyan tör pálcát feletted, ha kilépsz, aki nem volt hasonló helyzetben. Az életed a tiéd, a döntés nálad van!
24 évesen, miert vagy egyitt egy gyerekes novel??????
🤫??? Gondolom ingyenp....i
"akarsz te is gyereket neked is kell majd”.
- Hogyne, a sajatod után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!