Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek toleráns gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek toleráns gyerek ügyben?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy olyan csajjal, akinek van egy 4 éves gyereke. Tudni kell hogy nem vagyok az a gyerekes típus így 24 évesen, bár 3-4 év múlva azért szeretnék. Szóval együtt vagyunk és az elején leszögeztem hogy engem ő érdekel és nem a gyerek, nem szeretnék a gyerek pót apja lenni mert van neki igazi apja. Megértette és igazat adott. Viszont ahogy telik az idő egyre jobban frusztrál a gyerek engem. Alapjáraton az hogy 4 évesen egy szót nem tud és csak gügyög egész nap, 0-24-ben pelenka van rajta és valamikor még úgy is szét sz*rja az ágyat és a padlót. Szintén zavar hogy ha pihenni szeretnék akkor rajtunk mászik (amivel nem lenne gond) és ha ezért én inkább kimegyek a kanapéra ledőlni megkapom hogy “mi az, nem szeretsz velem lenni?” Illetve segítek a takarításban, főzésben ha nála vagyok de gyerek utáni sz*r szedésbe és hasonló dolgokban nem és megkapom hogy “komolyan nem segítesz?”, “akarsz te is gyereket neked is kell majd”. Ha telefonba beszélünk, esetek 70%-éka arról szól hogy a gyerek mit csinált vagy mit nem. Mégis szerintetek hogyan legyen toleránsabb a gyerekhez? Illetve hogyan mondjam meg a csajnak (aki 23) hogy elég a gyerekből?
2023. aug. 16. 11:33
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
73%
Alapjáraton azt is mondhatnád, hogy te ebből nem kérsz, és szervezzétek meg úgy, hogy ezekből lehetőség szerint kimaradj, csak a nő érdekel, de ha amúgy meg te is akarsz majd gyereket, akkor nem értem mi bajod van.
2023. aug. 16. 11:36
 2/51 anonim ***** válasza:
78%

24 éves fiatal vagy, minek vagy olyannal, akinek gyereke van? Én max. akkor járnék ilyennel, ha már 40 felett lennék és nem nagyon lenne más választásom.

Az meg külön vicc, hogy te olyannal akarsz majd gyereket, aki a sajátját sem neveli, 4 évesen nem szobatiszta és beszélni sem tud? Képzelem, mennyit foglalkozik azzal a szerencsétlen gyerekkel.

2023. aug. 16. 11:36
 3/51 anonim ***** válasza:
100%
Hiba volt vele összejönni. Minden a gyerek körül forog neki és ez így is van alapjáraton rendjén, de tudomásul kell venni, hogy így kapcsolatot kiépíteni lehetetlen. Pótapuka tényleg nem vagy, hanem ingyen dadus/pszichológus/takarító stb.
2023. aug. 16. 11:38
 4/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudsz ezzel együtt élni, akkor lépj ki. Sokak nem tudnak azonosulni azzal a helyzettel, hogy a párjuknak gyerkőc van. Persze ez függ a gyerekes tagtól is, hogy ő hogyan kezeli vagy "mit vár el" stb.

Az tök oké, hogy nem akarsz pótapa lenni. A határokat meg kell húzni. De mivel veled is él, így az életed része és az anyját is szereted így valamilyen formában, ha nem akarsz is bele kell tenned valamit, mert az élet része, hogy jelen van.

Valami betegsége van, hogy még pelus és beszéd nélkül van a gyermek?

Csak, mert nekem egy ismerősömnél autista a kislány és ő pl azért ilyen. Az ő párja is nehezen tolerálja, de megteszi, mert szereti a nőt. Pedig ott az tényleg durva, ami megy reggeltől estig és kezelni sem egyszerű a lurkót. Magán dolgokra szinte idejük sincs...

Szóva nem egyszerű helyzet ez.

Gondold át, hogy hosszú távon tudod-e ezt csinálni. Szerintem csak olyan tör pálcát feletted, ha kilépsz, aki nem volt hasonló helyzetben. Az életed a tiéd, a döntés nálad van!

2023. aug. 16. 11:40
 5/51 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még nem mondom azt hogy nem kérek ebből, kitartó vagyok ilyen téren. Az a baj hogy nem tudok ezekből kimaradni mert egyedül neveli és nagyon ritkán van az apjànál, akkor is csak 1-2 nap. Az hogy én is szeretnék 3-4 év múlva, az még jó pár év. Illetve nem másét kell “elviselnem”.
2023. aug. 16. 11:40
 6/51 anonim ***** válasza:
88%
De ilyen nővel akarsz gyereket, aki a sajátját sem neveli? Halo neked van agyad?
2023. aug. 16. 11:43
 7/51 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudom hogy tudok-e együtt élni vagy nem. Jelen pillanatban azt tudom mondani hogy igen is és nem is. A gyerek nem beteg. Az óvoda elküldte őt orvosokhoz de nem állapítottak meg semmit sem. Sokszor olyan érzésem van hogy elfelejtette azt az “egyességet” hogy nem leszek az apja. Ez zavar inkább jobban. Tudom hogy hosszú távon az élete része leszek de már most ezt érezteti velem akár tudatosan akár nem.
2023. aug. 16. 11:46
 8/51 A kérdező kommentje:
Amikor én ott vagyok vagy ők nálam, foglalkozik vele. Ezt nem értem hogy akkor mért ennyire visszamaradott vagy hogy lehet szép szóval leírni.
2023. aug. 16. 11:47
 9/51 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen, miert vagy egyitt egy gyerekes novel??????

🤫??? Gondolom ingyenp....i

"akarsz te is gyereket neked is kell majd”.

- Hogyne, a sajatod után

2023. aug. 16. 11:59
 10/51 anonim ***** válasza:
100%
Erzek nemi kompatibilitasi hianyt. Ennel sokkal harmonikusabb kapcsolatok is tonkremennek, te minek huzod az idot? Ne a szar szonyeg ala sepreseben legyel kitarto, mert azt nem ugy hivjak, hanem megalkuvonak. Az elejen meghuztad a hataraidat, amugy nagyon helyesen, most meg attrappoltak rajta. Minek huzol hatarokat, ha nincs utana kovetkezmeny? A hard limit az hard limit, ha atlepik, akkor onnantol vege a kapcsolatnak. Tenyleg nem ertem, mit akarsz te itt meg elerni.
2023. aug. 16. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!