Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek toleráns gyerek ügyben?
21/51 A kérdező kommentje:
Az óvoda elküldte őt, nekem azt mondta a párom hogy nem találtak semmit sem de az óvoda szerint visszamaradott. Viszont konkrét papír nincs róla.
Tipikus kelet-európai hozzáállás.
Nincs az az isten, hogy nincs valami baja ennek a gyereknek.
2023. aug. 16. 12:36
A 4 éves gyerek nem szobatiszta? Ott a nő rosszul csinál valamit. Vagy beteg a gyerek. Rossz csajt fogtál ki.
2023. aug. 16. 12:45
Ha valakivel együtt élsz, nem lehet megoldani, hogy ne legyél valamennyire szülő. Tökre megértem, nekem se menne, ezért eszembe se jutna gyerekes pasival leállni.
2023. aug. 16. 12:49
Bocsánat de itt az asszonnyal is gond lehet nem kicsi. El nem tudom képzelni, hogy annyiba hagynám, hogy a négy éves gyermekem még a gatyába csinál meg az ágyra meg a padlóra?? És én efelől nyugodt vagyok, elfogadom mert az óvoda ezt mondta vagy akárki azt mondta a világ összes kövét megmozgatám, hogy kiderítsem mi a baj a szeretett gyermekemmel.
2023. aug. 16. 12:53
Ez a gyerek autista és/vagy ért. fogy, ez nagyjából 100%. Hogy nem kapott diagnózist, az azért lehet, mert akkor fejlesztést is kellene biztosítaniuk számára, amit viszont nem képesek. Mármint gondolom, a kivizsgálás nem magánúton zajlott, abból kiindulva, hogy az óvoda küldte, ez a területileg illetékes Pedagógiai Szakszolgálat vagy Szakértői Bizottság volt, tőlük pedig nem lepődünk meg semmin...
Az viszont igaz, hogy az anyának itt nem kellene megállnia. Már rég be kellett volna adnia a papírokat az Autizmus Alapítványhoz, oda ingyen is be lehet jutni, csak hosszú a várólista, épp ezért nem 4 évesen kell elkezdeni vakarózni.
Neked egyébként 24 évesen nem ajánlom mindezt. Főleg, hogy az anyai ágról is jöhetett a "defekt".
2023. aug. 16. 13:05
Köszi a sztorit. Még egy ok, hogy miért ne jöjjek össze gyerekes nővel :D
2023. aug. 16. 13:08
Ez nem igy megy kerdezo, hulyesegeket beszelsz. Az ovodaskoru gyerek ovodaba szokott jarni, leven a szulei dolgoznak. Mibol el az anyja, ha 4 eves koraig nem dolgozik, es kilatasban sincs a valtozas? Ovodaba nem viheto be olyan gyerek, aki nem szobatiszta, vagy nem beszel. Ordas kamunak nez ki a kerdes, es koszi, nincs kedvem csaladlatogatasra, a velt igazad bizonygatasara. Ne az en effortom legyen mar a jogszerutlenseg bizonygatasa. Peldaul mit mond erre a csaladsegito, a jegyzo miert nem reagal, egyaltalan csaladi potlekot sem kene kapnia. Amig te ordas kamukat gyartasz, azzal hallgatolagosan ugy csinalsz, mintha nem is ebben a vilagban letezne. Pont ebbol gondolom azt, hogy ez egy elkepzelt szituacio, provokalni egy kicsit a valaszadokat.
2023. aug. 16. 13:14
Xar ügy a femináciknak hogy egyre több az ilyen nő :D:DD De persze mi vagyunk a nőgyalázók. A gyereknek nincs baja, világosan el lett mondva hogy látta szakember. Ez a jelenség már népbetegség amióta ezeknek az anyuciknak a gyereknél fontosabb az hogy baxassák magukat, esetleg menjenek a körmöshöz, szelfizzenek, tüntikézzenek a szegény pedagógusokért és a bálnákért globális felmelegedés ellen is, bulikázzanak, shoppingoljanak és vadásszanak az eltartó kanra. A gyerek issza meg a levét mert igenis ezért olyan amilyen. Az ilyen nőktől el kéne venni a gyereket mert csak akkor állna helyre az értékrendjük vagy még akkor se :D
És igen ma már pont ilyen gyerekes nővel kezdeni. Viselni kell a súlyosan elhanyagolt gyerek ordenáré viselkedését és még elvárják hogy te hozd helyre!
2023. aug. 16. 13:22
30/51 A kérdező kommentje:
Tényleg? Márpedig óvodába jár. Minden hónapba jár hozzá a családkisegítő és még valami 50€-s valamit is ad havonta aminek nem tudom a nevét se magyarul se németül. Egy szóval nem írtam hogy nem dolgozik. Sőt, most volt gyámügy is a képben mert az apja magának akarta a gyereket de nem ítélték meg neki. Nyilvan nem véletlenül. Ez a baj, inkább fiktív gondolatokra támaszkodnak az emberek és úgy vádaskodnak ami nekik teljesen normális mint hogy azt mondják hogy “nem hiszem el de megakarom tudni az igazat”. Az hogy valaki nem hisz el valamit, az oké, de amíg nem győződött meg róla addig ne vádaskodjon. Amúgy furcsa módon múlthéten furcsán ment a gyerek, kérdeztem miért. Azt mondta hogy az oviban elfagyott a pelenka és csak az egyes kisebb volt és azt adták rá. Ergo lehet magyarországon nem lehet de ausztriában biztos lehet óvodában pelenkában lenni.
Kapcsolódó kérdések: