Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakításra való ok? Ti, h reagálnátok?
Adott egy összejövetel, ahol a pasim a haverja csaját vigasztalja, mert a srác csúnyán beszélt vele
A párom olyan lelkesen vigasztalja a csajt, h még az sem érdekli, ha én eltűnök x időre, és mikor visszamegyek, fel sem tűnik neki....
Majd másnap úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna : ölelget - csókolgat
Azt tudom, h a csaj, és közte nem történt semmi, de azért akkor is mély nyomott hagyott bennem az előző napi viselkedése...
Olyan volt, mintha megcsalt volna, h mást pátyolgat, engem pedig le se szar...
Mikor számonkértem a páromat azt mondta, h nem érez semmit a csaj iránt, és engem sem akart megbántani, csupán azért vigasztalta, mert megsajnálta...
Te ne érted a lényeget, amiről mindenki dumál, hogy részeg embert akivel együtt voltál egész este nem hagysz magára, nem érdekes, hogy akkor láttad először!
Nagyon jól tudjuk milyen rossz ez a világ, tényleg minden rossz előfordulhat, akkor hogy lehet az, hogy le se szarod, hogy mi lenne vele? Miért kell belelátni mindenbe szexualitást? Hogyha egyszer a párodnak te vagy a legelső, akkor miért nem lehet felfogni, hogy abban az esetben is te vagy, de tök részeg a másik és a saját párja otthagyta? A kérdező is, akkor hogyan hagyhatná ott a haverral beszélni? Ha egyszer ideges és az is legalább spicces, akkor úgyse hatnak rá a szép szavak, hagyni kell lenyugodni! A kérdező tuti oda ment a haverhoz panaszkodni azért gyanúsította őket, "érdekes" addig nem izgatta, hogy mi van az ittas barátnőjével, de hirtelen izgatta! :D
A kérdezőt se izgatta volna, hogyha oda ült volna a részeg nő mellé és megvárta volna míg lenyugszanak a kedélyek, de nem ő ment nyafizni.
Nárcisztikus, aki mindenre képes de szakítani nem, mert akkor nem lenne kit ugráltatni kéne-kedve szerint, ugye kérdező? :D
Ha meg mégse az, akkor szégyellje el magát, hogy nem elég, hogy a nőre nem volt kíváncsi de még nem a saját partneréről is súlyos feltételezésekbe bocsájtkozik!
Nem szokásom a szart kavarni, és egymás ellen uszítani embereket!
A csaj párja kidöglött annyit ivott, és felkelvén azt látta, h én nem vagyok sehol sem, viszont a páromat ez cseppet sem izgatja, helyette(m) inkább az ő nöjét pesztrálgatja órákon át!
Kérdező, de most őszintén válaszolj.
Kifejezi neked napról napra, vagy legtöbbször, hogy szeret, fontos vagy neki?
Volt több ilyen alkalom, hogy más nőkkel foglalkozott? Más nőket likeol, exxel tarsalog, bármi ilyesmi?
Mióta vagytok együtt? Ha nem volt, akkor miért nem bízol benne?
Kimutatni kimutatja, h szeret, én vagyok a mindene, amikor józan!
Viszont amikor iszik, akkor pedig pont az ellenkezője, le se szar, észre se veszi, h a világon vagyok!
2 éve vagyunk együtt, viszont kb mikor fél évesek voltunk felregizett szexpartner keresőre, ez kiderült, lebukott, azóta megbeszéltük a dolgokat, nem is történt hasonló, de a tüske azóta bennem van, és nem tudok 1000 % - ig megbízni benne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!