Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak, túl tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, túl tudnátok lépni azon, ha a párotok fizikailag bántalmazna (megpróbálná)? Hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 15:13
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Például megütne?

Nem hiszem, hogy túl tudnék egyébként lépni. Bántottak korábban eleget, ha valaha lesz valakim nem szeretném, hogy ő is bántson.

2022. dec. 31. 15:20
 2/27 anonim ***** válasza:
51%

Több lehetőség adott, a kérdés elméleti, tehát a válasz is:

Az első, hogy én vagy az erősebb, ő a gyengébb - ez esetben azonos erőt alkalmazva hatástalanítani, megkötözni. Utána eltávolítani az életedből, örökre.

A másik, hogy kb. azonos erejűek vagytok, ebben az esetben vagy logikusan választható a megfutamodás, a környezetben lévő tárgyakkal hatástalanítani őt, vagy segítséget kérni, ketten már könnyen lefogható.

A harmadik, hogy erősebb, akkor egyértelműen menekülni kell, és hívni a rendőröket (kifognak röhögni, de ezzel ne törődj, bunkók alapból, főleg a kiflibajszos, enyhén elhízott, hagymaszagú középkorúak és a vizenyős kékszemű, mindig épp beszarni készülő arcú fiatalabbak), vagy kiabálsz, amíg nem jön valaki, esetleg - ha van fegyvered - bokán lövöd. Abból nehéz felállni.

Negyedik, hogy erősebb és minden fegyver nála van, senki nincs a közelben - "Kalandod itt véget ért", írta anno vastag betűkkel a kaland-játék-kockázat könyvek némelyik fejezete.

2022. dec. 31. 15:23
 3/27 anonim ***** válasza:
79%
Amikor még volt türelmem a hisztis nőkhöz, akkor nem foglalkoztam vele. Ma már nincs türelmem.
2022. dec. 31. 15:35
 4/27 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha nem jellemző rá,de tegyük fel most valami disznóságot művelnék, ennek hatására véletlen elgurul picit a gyógyszere és megcsapkod vagy hozzámvág valamit,akkor oké,megérdemeltem.

Viszont ha egy hisztis kiszámíthatatlan hülyegyerek szintjén állandóan üt,rúg,karmol,azt nem tolerálnám.

/Volt ilyenhez szerencsém/

2022. dec. 31. 15:41
 5/27 anonim ***** válasza:
19%

Kükönbözőek.

Egyik exem egy veszekedésnél leköpött abban a tizedmásodpercben akkora pofont kapott hogy csak lesett, ledöbbent, kiszaladt és könnyes lett a szeme is.

Másik ex meg egyszer olyat szólt be nekem amitől a hangom is elment, úgy lesokkolt, akkor is csak egy pofonra futotta belőlem. És elkezdett mosolyogni hog, akkor ezekszerint betalált és csak ennyit tudtam rá reagálni mást semmit. Egy hatalmas lenéző gúnymosolyt kaptam ami tele volt elégtétellel neki hogy eltalálta az érzékeny pontom.

3.bántalmazó ex. Ő vagánykodik, mikor én vagánykodom, és olyanokat mondok neki, hogy megérdemelne egy jó pár sallert, vagy olyasmit hogy kiessen a foga is, vagy "holnap meghalsz", ilyenkor az a reakciója hogy direkt tartja az arcát hogy üssél!

Ő már nem olyan egyszerű mert játszani is lehet vele bunyósat, haverjaival is ütik verik egymást röhögve, edzésen is, de olyan is van hogy szét is vernek mindenkit, szóval nála az ütés edzés, játék is, meg provokáció is tud lenni.

Vele még nem jutottam el addig, hogy kezet emeljek. Kiszámíthatatlan. Az nem jó.

2022. dec. 31. 15:43
 6/27 anonim ***** válasza:
35%
5.vagyok.mindegyik simán túl tud rajta lépni.
2022. dec. 31. 15:44
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
túl: kuka
2022. dec. 31. 15:45
 8/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Úgy látszik, nincs egységes sablon :)

Kérdésem nem teljesen elméleti, 40 éves nőként egy régóta húzódó problémára nem éppen békésen reagáltam a napokban. A párom nem ütött vissza, csak lefogott, de ettől is fáj a karom. Előtte nem volt köztünk ilyen. Azt mondja, szeret és megbocsát, de nem tudom, ezek után tényleg tud-e bízni bennem.

2022. dec. 31. 15:57
 9/27 anonim ***** válasza:
29%
Nekem különös módon bejönne, ha egy nő megverne.
2022. dec. 31. 16:11
 10/27 anonim ***** válasza:
32%

Neked kéne megbocsájtani hogy erőt demonstrált rajtad hogy tudd hol a helyed. Jól el vagy tévedve hogy neked kéne őt kéregetni. Nagyon is szépen kifejezte hogy esélyed se lenne, és ne akard provokálni mert te szívnád meg nem kicsit. helyretett egy kicsit. Amiben azért alázás is van, nem kicsit, különben nem okozott volna fájdalmat.

Helyre tett hogy tudod kivel szorakozzál. Vigyázz magadra. Ez szinte fenyegetésnek is elmegy.

2022. dec. 31. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!