Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem érzelmileg az anyukájával él, fizikailag velem. Hogyan lehet ezt a helyzetet megoldani?
Talan hianyzik neki erre nem gondoltal?
Ahol tobb generecio el egy fedel alatt ott mi van?
En is kulfoldon elek es neha nagyon nagyon hianyoznak a szuleim , en is beszelek anyukammal minden nap es ha tehetem hazamegyek hozzajuk. Nem erzem hogy ez egy nemnormalis dolog lenne .
Válaszaitok alapján tényleg én lennék mégis fordítva bekötve?
Komolyan azt a normális, hogy a saját anyukáját előnyben részesíti a családi ünnepek alkalmából a saját férjével/gyerekei apjával szemben?
Csaladi unnepeket ?
Az anyukaja is a csaladja .. sztem a fel sztorit irod ki, nem hiszem h karacsonykor osszeszedi a cuccat es csapot papot otthagyva hazamegy az anyukajahoz. Gondolom Te is hibatalos vagy ,miert ne lehetne egy olyan csaladi korben unnepelni ahol a szulok is ottvannak???
Őket látja ritkábban.. Miért kell a család érzést ünenpekhez kötni? Miért nem lehet meghittséget varázsolni egy szimpla hétköznap? A legtöbben az ünnepekre vesznek ki szabadságot, ilyenkor tud igazán együtt lenni a tág család is, persze, hogy szeretne hazamenni és persze hogy az anyukája is szeretné látni őt és az unokáit, ilyenkor a legpraktikusabb. Ez természetes. A baj inkább ott van, hogy te csak ünnepekkor látod meg vagy érzed át a családozást és miért ne tarthatnátok kétszer szülinapot? Ki sértődne meg érte? Vegyél egy tortát és díszítsd fel a házat mire hazaérnek. Teremtsd meg a meghitt család hangulatot otthon is, akkor talán veled is többet fog beszélni.
Ui: jól sejtem hogy neked nincs jó kapcsolatod a szüleiddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!