Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakításra való ok? Ti, h reagálnátok?
Adott egy összejövetel, ahol a pasim a haverja csaját vigasztalja, mert a srác csúnyán beszélt vele
A párom olyan lelkesen vigasztalja a csajt, h még az sem érdekli, ha én eltűnök x időre, és mikor visszamegyek, fel sem tűnik neki....
Majd másnap úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna : ölelget - csókolgat
Azt tudom, h a csaj, és közte nem történt semmi, de azért akkor is mély nyomott hagyott bennem az előző napi viselkedése...
Olyan volt, mintha megcsalt volna, h mást pátyolgat, engem pedig le se szar...
Mikor számonkértem a páromat azt mondta, h nem érez semmit a csaj iránt, és engem sem akart megbántani, csupán azért vigasztalta, mert megsajnálta...
Leginkább ezt, h levegőnek néz...
De volt már olyan is, h elhordott mindennek...
Szakíts, hányszor írjuk még le?
Csak van veled, legszivesebben lecserélne, de nem teszi, mert nem akad senki, aki tőled butabb, aki tőled manipulálhatóbb. De lehet csal fűvel-fával, lehet nem szexoldaldalakon, hanem a munkahelyen kolleginával, vagy valakivel ír a hátad mögött és vele online képeket cserél, kielégíti magát, akár talizik vele és elintézi.
Részegen jön elő az igazi attitűdje hozzád, amit józanul elnyom!
Szakíts, hidd el akad olyan férfi, akinek te lennél/leszel a mindene! (:
Nálunk múltkor az egyik munkásnak rohama volt. Mivel nálunk van ilyen a közvetlen környezetemben igy teljes természetességgel nyúltam hozzá, sőt még simogattam is az arcát! Ez reflexből jött! Párom is ott állt mellettem es ijedten nézte mi van, mint ahogy a masik munkás is, es csak egy hajolt még oda hogy segitsen, de ő se nagyon tudta mit tegyen. Nekem meg csak jött hogy ne csak oldalra forditsam de simogassam is, nyugtassam is (igaz tudtam hogy ugyse fog emlékezni). Párom nem szólt semmit, sőt még talán örült is a reakciómnak, hogy terhesen is odarohantam. Eszébe nem jutott féltekenykedni.
De nekem az is természetes hogyha az ismeretségi körömben valaki sír akkor megölelem, megsimagatom, mindegy hogy öreg, fiatal, férfi, nő.
Nem kell mindenben a rosszat látni. Ha te is rosszul lettel volna, es akkor is a másikkal foglalkozik, na az a szakító ok!
#103 azért nem ugyanaz egy roham mint egy részeg hiszti.
Kérdező, mi lett? Szakitottal végül?
Megbeszéltük a dolgokat, bocsánatot kért, megígérte, h többet ilyet nem csinál, de mindez miattam..., mert nekem ez nem tetszett...
Magától kéne, h belássa, h amit tett az nem korrekt!!!!!
Ha se a csajt, se a pasidat nem érdekelte látszólag hogy te is ott vagy, akkor én se érezném kellemesen magam. A csajt nem zavarta hogy egy olyan cirógatja, akinek ott áll a magára hagyott barátnője? Ennyire nem lehet énközpontú valaki, csak mert jajistenem, csúnyán beszéltek vele. Hát akkor szakítson, de ne az én pasimat nézze ki legújabb jelöltnek :D Bár úgy tűnik, kölcsönösen kinézték egymást. Itt mindenki olyan naivan nyilatkozik, mintha még sose történt volna ilyesmi.
Hozzáteszem én közbeléptem volna, mármint felhívom magmra a figyelmet, megkérdezem hogy szüksége van-e valamire, egy pohár vízre vagy akármi, csak hogy a leivott kis agyában is helyre kattanjon a jelenlétem. Nem pedig hagyom hogy odáig fajuljon a dolog, amikor már csak másnap lehet nyavalyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!