Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szakításra való ok? Ti, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakításra való ok? Ti, h reagálnátok?

Figyelt kérdés

Adott egy összejövetel, ahol a pasim a haverja csaját vigasztalja, mert a srác csúnyán beszélt vele

A párom olyan lelkesen vigasztalja a csajt, h még az sem érdekli, ha én eltűnök x időre, és mikor visszamegyek, fel sem tűnik neki....

Majd másnap úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna : ölelget - csókolgat

Azt tudom, h a csaj, és közte nem történt semmi, de azért akkor is mély nyomott hagyott bennem az előző napi viselkedése...

Olyan volt, mintha megcsalt volna, h mást pátyolgat, engem pedig le se szar...

Mikor számonkértem a páromat azt mondta, h nem érez semmit a csaj iránt, és engem sem akart megbántani, csupán azért vigasztalta, mert megsajnálta...

2023. júl. 6. 13:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 A kérdező kommentje:

Leginkább ezt, h levegőnek néz...

De volt már olyan is, h elhordott mindennek...

2023. júl. 18. 18:31
 102/111 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts, hányszor írjuk még le?

Csak van veled, legszivesebben lecserélne, de nem teszi, mert nem akad senki, aki tőled butabb, aki tőled manipulálhatóbb. De lehet csal fűvel-fával, lehet nem szexoldaldalakon, hanem a munkahelyen kolleginával, vagy valakivel ír a hátad mögött és vele online képeket cserél, kielégíti magát, akár talizik vele és elintézi.

Részegen jön elő az igazi attitűdje hozzád, amit józanul elnyom!

Szakíts, hidd el akad olyan férfi, akinek te lennél/leszel a mindene! (:

2023. júl. 18. 22:11
 103/111 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk múltkor az egyik munkásnak rohama volt. Mivel nálunk van ilyen a közvetlen környezetemben igy teljes természetességgel nyúltam hozzá, sőt még simogattam is az arcát! Ez reflexből jött! Párom is ott állt mellettem es ijedten nézte mi van, mint ahogy a masik munkás is, es csak egy hajolt még oda hogy segitsen, de ő se nagyon tudta mit tegyen. Nekem meg csak jött hogy ne csak oldalra forditsam de simogassam is, nyugtassam is (igaz tudtam hogy ugyse fog emlékezni). Párom nem szólt semmit, sőt még talán örült is a reakciómnak, hogy terhesen is odarohantam. Eszébe nem jutott féltekenykedni.

De nekem az is természetes hogyha az ismeretségi körömben valaki sír akkor megölelem, megsimagatom, mindegy hogy öreg, fiatal, férfi, nő.

Nem kell mindenben a rosszat látni. Ha te is rosszul lettel volna, es akkor is a másikkal foglalkozik, na az a szakító ok!

2023. júl. 20. 07:42
 104/111 anonim ***** válasza:
100%

#103 azért nem ugyanaz egy roham mint egy részeg hiszti.

Kérdező, mi lett? Szakitottal végül?

2023. júl. 21. 17:02
 105/111 anonim ***** válasza:
87%
Lehet egy igazi úriember, vsgy egy igazi nőcsábász ? Te miért szerettél bele?
2023. júl. 25. 14:08
 106/111 anonim ***** válasza:
83%
Hát engem itt 0ra fognak pontozni de szerintem ez gáz. A vigasztalás olyan, hogy ha az a csaj amúgy rendes meg nem akaszkodik a párodra akkor ha pár percig meghallgatja és mond rá valami okosat akkor okés. De ha órákig vigasztalja és nem érdekli, hogy te hova tűntél, ráadásul fizikai kontaktus is van köztük, az gáz. Exem szalagavató afterjén én is eltűntem úgymond, ő nem csajozott, de órákig nem tűnt fel neki, hogy nem vagyok ott. Egyik barátja látta rajtam, hogy ez zavar és mondta, hogy megy és megkérdezi tőlem, hogy hol vagyok, akkor hátha odajön. Oda is jött akkor. De amúgy nem érdekelte volna, ha nem szólnak neki. És most jöhettek azzal, hogy ez az ő afterja, hadd legyen az osztálytársaival. Nem, ez még nem indok arra, hogy a szerelmével valaki ne foglalkozzon. Akkor mutassa be őt is az osztálytársaknak és legyenek együtt egész este többen. Erre a bulira rá 3 hétte volt szilveszter, ahol szintén nem szólt hozzám. Nagy sor volt a wc nél úgyhogy többször is sorban álltam vagy átmentem másik kocsmába, mindenki tőle kérdezte, hol vagyok, és leb.aszott, hogy ne tűnjek el mert tőle kérdezik hol vagyok és ez őt idegesíti. Érted, nem az érdekli, hol vagyok, bajom van e esetleg, hanem hogy ne őt ba.szogassák már. Január elején meg szakított velem. Úgyhogy nem véletlenül szart le, már rég nem szeretett. Ha szeretsz valakit, hiába vannak ott a barátaid, akkor is foglalkozol a pároddal, bármi van. Mert neki kéne a legfontosabbnak lennie. Amúgy ő mondott is valami ilyet másnap, amikor megkérdeztem, miért nem foglalkozott velem, hogy "ez az este a barátainkról szólt". Nem. Ez egy szilveszteri buli volt, ahol ott voltak a barátaink is, de én is. Úgyhogy velem is kellett volna lennie.
2023. júl. 26. 11:30
 107/111 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, neked van igazad, ezt jóérzésű nő nem tűrné el. Nem biztos, hogy szakítóok, ha meg tudjátok beszélni, megérti, mi zavart, és megígéri, hogy nem hoz többet ilyen helyzetbe. De ezt nem nézem ki sajnos a barátodból a leírásod alapján. Szerintem keress jobbat.
2023. júl. 26. 21:05
 108/111 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük a dolgokat, bocsánatot kért, megígérte, h többet ilyet nem csinál, de mindez miattam..., mert nekem ez nem tetszett...

Magától kéne, h belássa, h amit tett az nem korrekt!!!!!

2023. júl. 26. 22:41
 109/111 anonim ***** válasza:
74%

Ha se a csajt, se a pasidat nem érdekelte látszólag hogy te is ott vagy, akkor én se érezném kellemesen magam. A csajt nem zavarta hogy egy olyan cirógatja, akinek ott áll a magára hagyott barátnője? Ennyire nem lehet énközpontú valaki, csak mert jajistenem, csúnyán beszéltek vele. Hát akkor szakítson, de ne az én pasimat nézze ki legújabb jelöltnek :D Bár úgy tűnik, kölcsönösen kinézték egymást. Itt mindenki olyan naivan nyilatkozik, mintha még sose történt volna ilyesmi.

Hozzáteszem én közbeléptem volna, mármint felhívom magmra a figyelmet, megkérdezem hogy szüksége van-e valamire, egy pohár vízre vagy akármi, csak hogy a leivott kis agyában is helyre kattanjon a jelenlétem. Nem pedig hagyom hogy odáig fajuljon a dolog, amikor már csak másnap lehet nyavalyogni.

2023. aug. 4. 10:10
 110/111 anonim ***** válasza:
2023. aug. 4. 11:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!