Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a párotok az exe nevén szólítana véletlenül?
Van jét hasinló nevű kollégám, egy év alatt nem sikerült elsajátítani azt a képességet, hogy ne keverjem a nevüket.
Pedig őket kedvelem legjobban a csapatból.
Velem egyszer véletlenül megtörtént, csak én voltam az összekeverő fél. Egy két éves kapcsolat után jöttem össze a párommal, és habár tartottam háromnegyed év szünetet ezt megelőzően, mégis kicsúszott még a kapcsolatunk elején az exem neve. Megszokásból.
Kínos volt, de nem lett baj belőle, azóta már régóta együtt vagyunk, sosem keverném össze mással. Nekem sértő, és furcsa lenne, ha a kapcsolat ezen pontján bármelyikünknek az exe neve csúszna ki a száján. Miért? Rá gondol? Megcsalt vele? Nem tudom, nem szakítanék instant (mert a mi kapcsolatunk viszont nagyon jó), de azért elbeszélgetnék vele erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!