Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha a párotok az exe nevén szólítana véletlenül?

Figyelt kérdés
Bianka Farkas baráti társaságban voltunk, épp nagyon magyaráztam valamit ami először le sem esett mikor hallottam ezt a nevet, aztán esett le hogy engem szólított….írtam neki messengeren, mert nagyon kínos lett volna előttük rákérdezni. Kérdezem te komolyan összekevertél az exeddel? Először tagadta….aztán meg jött olyanokkal hogy nem tudja miért, hogy jött, véletlenül hívott így de ne gondoljak semmit ebbe a dologba. Most fordult elő először….kicsivel több mint 2 éve szakítottak, mi másfél éve vagyunk együtt…Megérteném ha az elején lennénk, de így nemtudom hova tenni….
2022. dec. 24. 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mármint előtte nem ismertétek egymást személyesen, csak társkeresőn, és aztán hozzád költözött? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Mert azért erre nem kellene olyan büszkének lennie, sokan szerelem és érzelmek nélkül, csupán a jó élet reményében költöznek külföldre, van, aki a barátival, ehhez nem kellenek mély érzelmek.

Mik az egyéb problémák a kapcsolatotokban?

2022. dec. 24. 11:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy alkalmon nem kell fennakadni. Hanyszor fordul elo barkivel, hogy valami tok hulyeseget mond veletlenul… Multkor lelkesen meseltem a paromnak, kb masodpercekkel a cikk utan, hogy kepzelje, krokodil aligatorokat talaltak a Balatonban, le sem esett, csak mikor mar harmadszor kerdezett vissza, hogy krokodil aligatorokat??! Mondom jaaaa, ize, aligator teknosoket😂😂

Az agy neha furan mukodik. Siman lehet, hogy akar csak tudat alatt bevillant neki az exe, mert mondjuk mittomen valaki ivott valamit, ami az exenek a kedvenc itala volt, vagy akarmi.

Ha nincs mas jel, hogy baj lenne, meg azert ne kezdj vadaskodasokba.

2022. dec. 24. 13:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem ismertük egymást előtte. Egy ideig távkapcs volt, ő nem szívesen költözött, egy ideig győzködött, hogy költözzek én, de nem mentem bele ezért ő jött. Általában a nem megfelelő hangnemből van vita bár az utóbbi időben nem volt kezdtünk alkalmazkodni egymáshoz. Nem érzem annak a veszélyét, hogy megcsalna nem voltak rá utaló jelek, viszont mikor kezdtünk ismerkedni mindig mondtam neki ne ugorjon bele új kapcsolatba dolgozzon magán, tegye túl magát az előzőn, nemtudom hogy sikerült vagy csak pótlék vagyok….
2022. dec. 24. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon gáz, de ezek úgyis mindent kimagyaráznak. ugyanez történt velem a kapcsolatunk elején kb fél éve, és nemrég vallotta be, hogy hát akkor még bizony voltak érzelmei az exe iránt. Akkor persze megpróbált lyukat beszélni a hasamba, meg engem hülyének beállítani.
2022. dec. 28. 17:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Velem is megtörtent, kb fél év után, egybol kinavitotta, bocsi aztán válaszoltam az eredeti kerdesre. Nem csinaltam belőle problemat, hisz sokaig felmerulhet megszokásból.

Egyik exemnek egy vita során (ami az elozovel is felmerult már) mondtam egy másik exem nevét, de én észre sem vettem, komolyan. Csak ő szólt.

2023. jún. 28. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!