Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a párotok az exe nevén szólítana véletlenül?
Mármint előtte nem ismertétek egymást személyesen, csak társkeresőn, és aztán hozzád költözött? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Mert azért erre nem kellene olyan büszkének lennie, sokan szerelem és érzelmek nélkül, csupán a jó élet reményében költöznek külföldre, van, aki a barátival, ehhez nem kellenek mély érzelmek.
Mik az egyéb problémák a kapcsolatotokban?
Szerintem egy alkalmon nem kell fennakadni. Hanyszor fordul elo barkivel, hogy valami tok hulyeseget mond veletlenul… Multkor lelkesen meseltem a paromnak, kb masodpercekkel a cikk utan, hogy kepzelje, krokodil aligatorokat talaltak a Balatonban, le sem esett, csak mikor mar harmadszor kerdezett vissza, hogy krokodil aligatorokat??! Mondom jaaaa, ize, aligator teknosoket😂😂
Az agy neha furan mukodik. Siman lehet, hogy akar csak tudat alatt bevillant neki az exe, mert mondjuk mittomen valaki ivott valamit, ami az exenek a kedvenc itala volt, vagy akarmi.
Ha nincs mas jel, hogy baj lenne, meg azert ne kezdj vadaskodasokba.
Velem is megtörtent, kb fél év után, egybol kinavitotta, bocsi aztán válaszoltam az eredeti kerdesre. Nem csinaltam belőle problemat, hisz sokaig felmerulhet megszokásból.
Egyik exemnek egy vita során (ami az elozovel is felmerult már) mondtam egy másik exem nevét, de én észre sem vettem, komolyan. Csak ő szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!