Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakításra való ok? Ti, h reagálnátok?
Adott egy összejövetel, ahol a pasim a haverja csaját vigasztalja, mert a srác csúnyán beszélt vele
A párom olyan lelkesen vigasztalja a csajt, h még az sem érdekli, ha én eltűnök x időre, és mikor visszamegyek, fel sem tűnik neki....
Majd másnap úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna : ölelget - csókolgat
Azt tudom, h a csaj, és közte nem történt semmi, de azért akkor is mély nyomott hagyott bennem az előző napi viselkedése...
Olyan volt, mintha megcsalt volna, h mást pátyolgat, engem pedig le se szar...
Mikor számonkértem a páromat azt mondta, h nem érez semmit a csaj iránt, és engem sem akart megbántani, csupán azért vigasztalta, mert megsajnálta...
68-as, milyen "barátod"?
A kérdező azt írta, hogy a párja akkor látta életében először a csajt.
66#
Te is érzelemmentes nagy 0 vagy, mint a kérdező és a haver, ennyi!
De persze ha te lennél szerelmes a pasidba és innátok együtt aztán meg összekapnátok te összeszednéd a cuccod és taxit hívnál, mert te nem vagy ovis és nem vársz el senkitől empátiát, hiszen nincsenek érzelmeid, valójában a pároddal is csak azért lennél, hogy ne légy egyedül, ugye?
Te is narci vagy, vagy más mentális betegséggel kuszkodsz, esetleg büszke vagy a nagy semmire, mert téged nehogy megsértsen valaki, te persze elvarod, hogy téged helyezzen a középpontba a párod, de te más embert, akivel buliztal letojsz! Önző, gyerekes, hisztérikus hercegnő szintén. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
1.A kérdező Feri viselkedése miatt dúlt fúlt. Mondjuk illendő lett volna bocsánatot kérni. Ha a csajt tudja pesztralni gondolom az is belefér hogy a barátnőjével normális legyen.
2. A csaj nem a barátja. A kérdező azt írta számukra idegen. A csaj pasija Feri barátja. Mehetett volna mondjuk a sráccal is beszélni hogy "figyi ez nem volt szép, akarmin is vesztetek össze most nagyon rosszul van, menj és néz rá". Ehelyett odaült az idegen csaj mellé és jó ideig simogatta.
Egész végig simogatta, alá is nyúlt, mi?
Te láttad a két szemeddel ott voltál, mi? 😂
Miért raksz hozzá a történethez, hogyha még a kérdező se látta, hogy meddig, mennyiszer "simogatta" - vigasztalta? Nem bepróbálkozott nála! Ennyire önbizalomhiányos, vagy ennyire férfigyűlölő vagy, hogy egyből a legrosszabbra gondolsz?
Azért nem ment el a haverhoz valószínűleg, mert szétütte volna a fejét, hogy milyen köcsög! És azért, mert a kérdező szintén magasról tett a másik nőre, otthagyták a kapuban fetrengeni! Baszki, ki tesz ilyet egy olyan emberrel, akivel bulizni mentek? Kit érdekel, hogy idegen? Szörnyű, hogy mennyire nincs bennetek semmilyen emberi jó érzés. :O
#75 egy simogatás vagy 20 perc simogatás szerintem ugyanúgy tabu. Simogasson engem, meg esetleg az anyját, ne idegen nőket. Már a kérdező reakciójabol erzekelnie kellett hogy ez neki sem fér bele, de nem foglalkozott vele.
"Azért nem ment el a haverhoz valószínűleg, mert szétütte volna a fejét, hogy milyen köcsög!"
Erre meg nem tudok mit mondani. Nálatok így megy a konfliktus kezelés és a probléma megoldás, de velünk van baj. Ahan.
Te tényleg direkt kiforgatsz mindent :D
Épp az te világi "mindentudó" hogy nem ment verekedni, veszekedni a párja hanem inkább azzal foglalkozott, akinek szüksége volt rá!
A kérdező nem volt rá tekintettel, ugyanúgy mint te se lennél és akármi történhetett volna vele.
A haver ment oda kötekedni, hogy biztos megdugná, de azért őt érdekelte, hogy mi lett volna a saját párjával szintén mint a kérdezőt.
Mibe fogadunk, hogy a kérdező a haverhoz ment nyafogni, beárulni a saját párját? ^^
Azért ment vissza a haver ordítani újból, azért ment el a kérdező, hogy mint egy ovis árulkodjon!
Ha te hozzáteszel a történethez akkor én is megteszem, jó? :D
Míg te minden rosszat feltételezel a partneréről hiszen magadból indulsz ki én szintén azt teszem és nem gondolom, hogy a kijáratban állt volna le kikezdeni egy illuminalt állapotban lévő nővel!
#77 te meg vagy direkt nem akarod érteni mit mondok vagy hülye vagy.
Abszolút nem kellett volna odamenni vigasztalni egy idegen csajt, hanem azzal kellett volna kezdenie hogy odamegy a haverjahoz beszélni és akkor a haver se támad neki, mivel nem adott rá okot a srác azzal hogy előtte simogatta és vigasztalgatta.
Aztabetyármindenit, ennyi sok empatikus Szent Terézt! A kérdező feltett egy kérdést, hogy ez vajon szakítóok-e, és a hozzászólók hogyan reagálnának, és az itt összegyűlt többség empátia címszó alatt gyalázza a kérdezőt 8 azaz nyolc oldalon keresztül. De ha ez nem lenne elég, az egekig magasztalják magukat, mert nekik aztán milyen krva komoly érzelmi intelligenciájuk van, bezzeg a kérdezőnek. Ehhez képest ők gyalázzák a kérdezőt gyomorforgató módon, miközben a kérdező nyolc oldalon keresztül egyikükhöz sem szólt egy rossz szót sem. Eközben a sztori arról szól, hogy a kérdező párja őhelyette egy hullarészeg, vércikin viselkedő idegen csajt pátyolgatott egy álló estén keresztül egy buliban, ahová eredetileg a kérdezővel ment.
Kedves hozzászólók (tisztelet a kivételnek), valami végtelenül szánalmasak vagytok.
Kérdező, hogy ez szakítóok-e, azt nem tudom megmondani, mert ahhoz kicsit jobban kéne ismerni az egész szituációt és a kapcsolatotokat. Az én párkapcsolatomba ez egészen biztosan nem férne bele, mondjuk a páromról elképzelhetetlen, hogy így viselkedjen egy számára idegen nővel, miközben én is ott vagyok. Empátiával pedig egy párkapcsolatban elsősorban egymás felé tartozunk, az összes többi ember csak ezután jön. Tökrészeg, vérciki idegen csajok nem tartoznak ebbe a kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!