Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakításra való ok? Ti, h reagálnátok?
Adott egy összejövetel, ahol a pasim a haverja csaját vigasztalja, mert a srác csúnyán beszélt vele
A párom olyan lelkesen vigasztalja a csajt, h még az sem érdekli, ha én eltűnök x időre, és mikor visszamegyek, fel sem tűnik neki....
Majd másnap úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna : ölelget - csókolgat
Azt tudom, h a csaj, és közte nem történt semmi, de azért akkor is mély nyomott hagyott bennem az előző napi viselkedése...
Olyan volt, mintha megcsalt volna, h mást pátyolgat, engem pedig le se szar...
Mikor számonkértem a páromat azt mondta, h nem érez semmit a csaj iránt, és engem sem akart megbántani, csupán azért vigasztalta, mert megsajnálta...
Mit mondott neki, azt, hogy jól néz ki, megdugná? Biztos vagyok benne, hogy nem!
Tudod, hogy mit jelent az egyáltalán, hogy kikezdeni valakivel?
Amikor még józan volt a csaj táncikáltak együtt, flörtölt vele, csorgott rá a nyála, vagy veled foglalkozott végig?
Ha még véletlenül se törődött vele, akkor biztosan nem állt neki kikezdeni vele totál részegen! Normális ember nem kezd ki részeg nővel! Baszki, eszem megáll, mik jutnak eszedbe a saját párodról! :O
És a vállsimi?
Az minek?
Ittasan miért ne kezdene ki vele? Akkor bátrabb az ember...
Szerintem kár tovább húzni.
A srácnak vannak barátai, tudja, hogy mi egy barát dolga, empatikus.
A kérdező meg ezek egyikét sem tudja felmutatni.
Nem illenek össze, jobb szakítani.
Kérdező, nagyon túltolod a semmit. Lazíts.
Szeretnék saját példát hozni. A mi baráti körünk nagyjából 30 fős. Ebből 1 pár minimum napi 1 alkalommal megsértődik valami szutykon minden összejövetelen. Utána képesek órákig fújni egymásra. Ezt a társaságból kezdi mindenki nagyon unni. Na, a legutóbbi ilyen alkalommal én ültem le a sráccal beszélni, hogy mit gondolok erről, és mit tennék a helyében. A barátom pedig (nagyon helyesen) nem csinált ebből ügyet. Az ilyen baráti összejövetelek jó esetben arról szólnak, hogy a pár 2 tagja a barátokkal van. Mi is néha eltűnünk egy időre a másik szeme elől, mert egy 30 fős csapatban nyilván klikkesedés lesz, és nem biztos, hogy ő pont azokkal akar kommunikálni, akikkel én. Ez szerintem így van rendjén.
26N
Azért összegezhetjük ezt másképp is.
1. Feri érzékelte hogy a kérdező lelép, meg is kérdezte, majd hallva a feltételezhetően dühös választ úgy döntött hogy leszarja és inkább simogatja tovább az idegen csajt.
2. Két felnőtt ember szánalmas mód drámázott egy buliban, egyikük reszegre itta magát és a kérdező szégyellje magát mert nem akarta pesztrálni. Hát ne haragudj senki nem tartott pisztolyt a csaj fejéhez hogy legyen egy bunkoval és igya magát az asztal alá. Akkor legyen elég nagylány ahhoz is hogy vigyáz magára.
De ha már vigyázni kell rá mint egy ovisra, akkor se muszáj simogatni. Egyem a kis lelkét.
Kérdező, amikor józan volt a csaj, ahogy elmentetek bulizni kikezdett vele? Láttad, hogy tetszik neki, érintgette tánc közben, flörtölés ment? Vagy veled foglalkozott?
A vállsimi nem szexuális öntetű mindenegyes esetben! Van úgy, hogy nyomatékot adsz a mondanivalódnak, olyan mint a kar érintése, hogy figyeljen jobban oda, mert fontosat kozolsz. Vagy szimplán empátia, hogy nem szarod le, megérted őt, sajnálod!
Te most komolyan arra vagy féltékeny, hogy sajnálatra méltó helyzetben volt a másik nő?
Szakits
66os
"1. Feri érzékelte hogy a kérdező lelép, meg is kérdezte, majd hallva a feltételezhetően dühös választ úgy döntött hogy leszarja és inkább simogatja tovább az idegen csajt."
A Kérdező elvileg egy józan belátású felnőtt ember. Ha egy párkapcsolatbna az egyik fél jelzi, hogy most nem akarja a másik társaságát, akkor a másik ezt nem írhatja felül, mert azzal csak azt jelzi, hogy nem tiszteli a párja érzelmeit, döntését.
Deee kevésbé tudatos szinten is, ha az egyik fél látványosan dúl-fúl és direkt elutasítja a másikat azért, hogy az elkezdjen pitizni, ezt játszmázásnak hívják és csak egy hülye megy bele.
A 2. opontra meg... te mit tennél, ha a barátod szarban lenne? Ja, gondolom semmit, nehogymár pesztráld...:D
Persze, a kérdező most hiszterikusan válaszol és reagál mivel dühös.
De amúgy az alap szituáció tényleg gáz volt, én biztos kitenném mint macskát szarni a pasit és akkor úgy vigasztalja ahogy akarja, azt akit akar. De most már easy kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!