Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogy reagálnátok?
Ha a párommal már egy hete megbeszéltünk egy kisebb ünnepi eseményt ahova elkiser, mert ott volna lehetosege megismerni a barátaimat is és végül egy nappal elotte szol, hogy a munkahelyén is lesz egy kozos estebéd? Ezért lemondja az enyémet, pedig tudja hogy ez nekem fontos. Megbeszéltük nemrégiben hogy jobban odafigyelünk ezután arra, hogy ahol párban jelenik meg mindenki, oda illő lenne már elkísérni egymast...
Rosszul esik. Más hogy lenne ezzel?
Nekem is rosszul esne, ha elígérkezik, majd azt más javára lemondja.
Mit reagálnék, ezt megmondanám neki, és megkérdezném, hogy miért nem akar jönni. Ha azt érzem, hogy nem vagyok fontos neki, akkor meg csá...
Azzal viszont nem értek egyet, hogy "illő lenne" miatt menjen valaki valahova. Menjen akkor, ha mindketten szeretnék.
Szerettük volna mindketten, igazából arrol volt szó, hogy kicsit furcsa hogy erre nem szentelunk figyelmetbés másoknak is furcsak hogy már tobb mint egy éve egyutt vagyunk és azt sem tudják kb ki ő, csak a családunk. Eddig nem tartottuk fontosak, most már igen, és mint említettem szerettük volna, szó sem volt arról hogy valamelyikunk nem akarna.
Elmondtam, volt is rajta vita, de az a lényeg, hogy én miért nem vagyok képes megérteni, hogy ez a kollégákkal lesz és mindenki menne csak ő nem. De nem olyan hely, hogy ha kihagyná bármi gond lenne belőle...
Én szóltam előre, tudja milyen fontos és valamelyst úgy érzem van egy fontossági sorrend. Ha én szólok későn, nyilván megértem.
Az is fáj hogy magától nem jutott eszébe, hogy hogyan lenne helyes, de hogy még neki áll feljebb, mert nem vagyok képes megérteni...😔
Nálunk kotelezők az ilyen céges rendezvények vacsik es undoritoa töbniekre nézve, ha vki kihuzza magát. Mert senki nem akarna menni mindenki áldoz. És az igazgatóknwk is szemet szúr.
Azert egy munkahelyi nyomást ne hasonlitsunk már azzal össze mintha kedve szerint válogatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!