Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok le egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok le egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években szép lassan nagyon meghíztam a barátnőm mellett. Nem vagyok büszke rá, de így alakult.

Tegnap elmentünk este a párom baráti társaságával iszogatni, és az lett a vége, hogy bementünk a burger kingbe. Aki járt már ott tudja, hogy vannak ilyen beülős boxok fix asztallal és székkel. Csak ilyennél volt hely. Nem vagyok kis darab, egyébként is csak hasra hízom főleg, szóval már előre tudtam, hogy nem fogok beférni oda, mondtam is, hogy keressünk másik helyet. Az egész társaságból a barátnőm volt az egyetlen, aki erősködött, hogy mégis itt maradjunk, mert nincs másik hely. Mondtam, hogy nem fogok beférni ide, amire tovább erősködött, hogy menni fog, csak húzzam be a hasam. Hát kösz. Megpróbáltam, és nagyon megalázó volt, ahogy ott állt és végignézte az összes barátnője.

Másnap közöltem vele, hogy mennyire nem tetszett amit csinált, de nyilván én vagyok a hibás amiért túlreagálom. Tényleg túlreagálom, vagy jogosan érzem ezt egy szögnek a kapcsolatunk koporsójába?

2022. dec. 18. 22:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Szia!!! A kategória hibás.

Másik dolog, hogy te tested,szóval csak feltűnt hogy hízol és ezt meg kellett volna hamarabb állítani a saját érdekedben. Lehettél volna határozott férfi és megmondod hogy te máshová akarsz űlni.

2022. dec. 18. 22:10
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj, ha zavar, hogy meghiztal akkor miért nem fogysz le?

Nem a barátnőd tehet róla, hogy nem fértél be, hanem te.

Egyáltalán miért zavar, hogy a barátnői mit gondolnak rólad, ha a pároddal vagy együtt? ^^

A barátnődnek még ezek szerint bejossz, nem azt kellene inkább felfogni és örülni neki?

Attól nem félsz, hogy azért fog elhagyni, mert őt hibáztatod oktalanul?

Mert bizony ő nem hibás abban, hogy meghiztal.

2022. dec. 18. 22:10
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Ha már olyan szinten kövér vagy, hogy ez akadályoz is dolgokban, akkor nem gondolkodtál el komolyan azon, hogy ideje lefogyni?

Lehet a barátnőd is azért erőltette a dolgot, hogy észre vedd magad.

2022. dec. 18. 22:13
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg két különböző problémáról van szó: a kérdező túlsúlyáról és a barátnője viselkedéséről. Az előbbi nyilván a kérdező felelőssége, és én baromira nem tartozom azok közé, akik szerint 40+ kiló után is ki kell tartani a párunk mellett.

De könyörgöm, ha a csaj kitartott, akkor ne alázza meg a párját, ne tegye köznevetség tárgyává. Meg lehet beszélni négyszemközt is a problémát, megoldás hiányában pedig lehet szakítani (én ezt tenném). De miért kell valakit megszégyeníteni?

2022. dec. 18. 22:26
 5/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem érted, hogy a kérdező párja szerint ez semmiség?

ő lehet elfogadja olyannak amilyen és nem lát benne problémát, hogy kövér.

A kérdező lát bele miközben ő tehet róla, hogy kövér.

Most akkor ha az anyukajaval történt volna az eset, akkor ő is biztosan meg akarta szegyeníteni?

Hagyjuk már.

2022. dec. 18. 22:36
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

5

És ha semmiség? Pár napja volt egy olyan kérdés, amiben a csaj valami korábbi traumák miatt rosszul reagált a srác poénjára. Mindneki egyetértett, hogy bunkóság volt a barátja részéről.

Nem pont arról szól egy kapcsolat, hogy figyelünk egymásra? Vagy "semmiség" címszó alatt bárki érzékeny pontjába belegázolhatunk?

Mondom ezt úgy, hogy én nem tolerálnék a kapcsolatban ekkora hízást.

2022. dec. 18. 22:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Melyik volt az a kérdés? ^^
2022. dec. 18. 22:44
 8/16 anonim ***** válasza:
2022. dec. 18. 22:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Szinte gondoltam és én vagyok az egyetlen, aki nem értett egyet. xD

Én vagyok lepontozva és nem érdekel, sem itt sem ott.

Mert ha egyszer nem tudjuk pontosan milyen a másik ember, akkor miért bántjuk, miért nem lehet pont a kérdező a hibás, vagy mindkettő? ^^

2022. dec. 18. 22:56
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

9

Mindenkinek más fér bele. Szerintem nem oké szándékosan megalázni a párunkat, szerinted meg igen. Ezzel semmi baj nincs, amíg te is ugyanígy tűröd, hogy a pasid/csajod beléd törölje a lábát.

2022. dec. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!