Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok az alábbi helyzetekre?

Figyelt kérdés
2 éve élek együtt a párommal, próbálom folyamatosan tartani az egészséges szintet, hogy ne telepedjek rá teljesen, ne védjem túlságosan, ne féltékenykedjek láthatóan, még ha van is rá okom. Egy bowling pályát béreltünk ki a baráti körrel és mikor odaértünk, már két fiatal egyetemista részeg játszott a placcon mellettünk. Poénkodtak, próbáltak mind a barátnőmmel, mind a húgával jópofizni. Mentek a megjegyzések 5-10 percenként. Odaálltam, szemkontaktussal próbáltam jelezni, hogy ok a barátkozás de lehet kicsit sok lesz. A végén erélyesebben odaszóltam az egyiknek, hogy akkor tipli van. Ez nem a barátnömnek, éreztem. Nem mondta ki, de így volt. Mit kellene tennem ilyen helyzetben, helyzetekben?

2018. júl. 23. 15:29
 1/8 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Miért kezeled tulajdonodként a párodat?

Nem neked szólogattak be, hanem neki. Amennyiben őt ez zavarja, akkor van szája és elküldi őket.

Amennyiben olyan típus, akkor pedig szól neked és te küldöd el őket.

Semmiféle atrocitás nem történt, hogy színre kelljen lépned.

"ne féltékenykedjek láthatóan, még ha van is rá okom"

Ha van okod féltékenykedni, akkor minek vagy a kapcsolatban egyáltalán benne?

2018. júl. 23. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nekem sem tetszene ha beleszólnál, h kikkel álljak szóba. Személy szerint ha nekem már átmegy a baráti zónán a dolog azt jelzem a másiknak. Ha esetleg félénk típus a barátnőd, akkor szól. Így egy féltékeny menőmanónak tűntél csak.
2018. júl. 23. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen tiszta.

Neked szólogattak be, vagy a barátnődnek?

Ha neked, akkor nem értem mi nem tetszett neki, a te döntésed, hogy leállsz-e kreténekkel vitatkozni.

Ha neki, akkor nem értelek, minek kellett keménykedni, hacsak nem ő kért rá.

Egyrészt neki is van szája, vissza tud szólni ha akar, másrészt tök fölösleges, akik ilyen szellemi szinten vannak, azokkal kár fogalkozni.

2018. júl. 23. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:

A nőd NEM a tulajdonod, én a helyében ezt ott-akkor megmondtam volna neked.

Nevetséges vagy.

2018. júl. 23. 16:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Rosszul reszleteztem a helyzetet, de a lenyeg: ti csajok nem varjatok el neha, hogy a pasitok erelyesebb legyen ilyen helyzetben? Hogy intelligensen kezelve ( nem ugy mint en) dominaljon? A paromat nem tekintem a tulajdonomnak de ha zavarja ot valami es tobb ember kozott vagyunk, sosem szol semmiert.
2018. júl. 23. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
5. Mint nő, egyáltalán nem várom el. Nekem ne beszéljen senki se a nevemben. Az erélyes férfi nem szájkaratézik nyilvános helyen ilyen esetben sem, hanem mondjuk oda jön mellém, megölel, megpuszil (ezzel adva jelet a "célközönségnek", h nem szabad a pálya) és a többit rám hagyja. Én kifejezetten utálom ha egy férfi hősködik.
2018. júl. 23. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem, én nem várom el, hogy meddő vitákba bocsátkozzon agyatlan lúzerekkel, akiket jobb belátásra úgyse lehet bírni, szóval fölösleges szájtépés az egész... mi értelme lenne?

Kulturált vitában meg tudom védeni magam, ha meg valaki nem képes kulturált vitára, azzal kár szóba állni (nekem is, és a páromnak is)

Nem akarnám, hogy lealacsonyodjon az ilyenek szintjére.

2018. júl. 23. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, nem egy védelemre szoruló kislány, már bocs...

Meg tudom én védeni magam szavakkal, de ha valaki nagyon keménykedik, előbb töröm be az orrát, mint a párom.

2018. júl. 24. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!