Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok az alábbi helyzetekre?
Miért kezeled tulajdonodként a párodat?
Nem neked szólogattak be, hanem neki. Amennyiben őt ez zavarja, akkor van szája és elküldi őket.
Amennyiben olyan típus, akkor pedig szól neked és te küldöd el őket.
Semmiféle atrocitás nem történt, hogy színre kelljen lépned.
"ne féltékenykedjek láthatóan, még ha van is rá okom"
Ha van okod féltékenykedni, akkor minek vagy a kapcsolatban egyáltalán benne?
Nem teljesen tiszta.
Neked szólogattak be, vagy a barátnődnek?
Ha neked, akkor nem értem mi nem tetszett neki, a te döntésed, hogy leállsz-e kreténekkel vitatkozni.
Ha neki, akkor nem értelek, minek kellett keménykedni, hacsak nem ő kért rá.
Egyrészt neki is van szája, vissza tud szólni ha akar, másrészt tök fölösleges, akik ilyen szellemi szinten vannak, azokkal kár fogalkozni.
A nőd NEM a tulajdonod, én a helyében ezt ott-akkor megmondtam volna neked.
Nevetséges vagy.
Nem, én nem várom el, hogy meddő vitákba bocsátkozzon agyatlan lúzerekkel, akiket jobb belátásra úgyse lehet bírni, szóval fölösleges szájtépés az egész... mi értelme lenne?
Kulturált vitában meg tudom védeni magam, ha meg valaki nem képes kulturált vitára, azzal kár szóba állni (nekem is, és a páromnak is)
Nem akarnám, hogy lealacsonyodjon az ilyenek szintjére.
Nő vagyok, nem egy védelemre szoruló kislány, már bocs...
Meg tudom én védeni magam szavakkal, de ha valaki nagyon keménykedik, előbb töröm be az orrát, mint a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!