Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha kiderülne a párotokról, hogy bulímiás?
Figyelt kérdés
2 éva vagyok együtt a barátommal, és fogalma sincs róla, hogy ilyen kettyós vagyok. Senki nem tudja, és félek, ha valakinek elmondanám, főleg a páromnak, akkor teljesen megundorodna tőlem, és többé nem akarna velem lenni. Mit tennétek, ha egy ilyen dolog derülne ki a barátnőkörlől?2018. jún. 3. 07:40
1/9 A kérdező kommentje:
*éve
2018. jún. 3. 07:40
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem undorodna meg, de gondolom az egeszsegedet feltene es le akarna szoktatni rola.
3/9 anonim válasza:
Folyamatos romló állapot mellett szerintem igen csak feltűnne, hogy hánytatja magát a barátnőm.
Mivel ahogy itt is leírják, csökken a hányások közötti időhányad.
Mindenképpen orvoshoz vinném, ha pedig nem hajlandó, akkor kereshet mást.
4/9 A kérdező kommentje:
Rajtam nem veszik észre az emberek, mivel már évek óta ugyanolyan sovány vagyok, ráadásul nem úgy működik a dolog, ahogy azt elképzeli a legtöbb ember. Legalábbis nálam nem.
2018. jún. 3. 08:04
5/9 anonim válasza:
Ha két év alatt nem jött rá, akkor vak vagy hülye, vagy nem érdekli, ami baj.
6/9 anonim válasza:
Ha segiteni akar akkor fogadd el, jo? Akkor is, ha veszekedtek, ha nincs hozza kedved, ha eroszakosnak erzed, turelmetlennek stb. Attol h te ugy erzed nem jol kezeli az ugyet meg nem biztos, h tenyleg igy is van, lehet nala lesz az igazsag. Amikor a parod segiteni akar es kiszab "feladatokat" akkor ne probalj meg alkudozni. Hagyd, hogy iranyitson, mert egyedul nem biztos h sikerulni fog. Itt nem mukodik a ha szeret akkor elfogad elv.
7/9 anonim válasza:
Mindenképpen próbálnám rávezetni, hogy kérjen szaksegítséget. Ha látnám, hogy szeretne meggyógyulni, akkor támogatnám, és kitartanék mellette.
Egyébként érdekes, hogy nem vette észre a barátod, mert ez azért kihatással van az életedre lelki és testi értelemben is.
8/9 anonim válasza:
Keresnék neki pszichológust magamnak meg új, egészséges barátnőt.
Egy notórikus hazudozó - aki titokban hánytatja magát, az kőkeményen hazudik a másiknak folyamatosan - nem kéne.
Se hányásszagú- ízű csók.
9/9 A kérdező kommentje:
A legutolsó válaszoló igazán kedves. Azért azt nem gondolhatja komolyan senki sem, hogy egy bulímiás naphosszat okádik, majd csókolgatja a partnerét hányás szagú és ízű szájjal... Olyan meg nincs, hogy "notórikus hazudozó", max notórius. Nem mellesleg nem hazudok kőkeményen másoknak, csupán senki nem kérdezett még rá ilyesmire nálam, ezért nem tálaltam ki. Ez azért nagy különbség ahhoz képest, hogy én állandóan hazudok mindenről. Csak nem beszélek arról, ami láthatóan senkit sem foglalkoztat, nem pedig titokban félrekefélek, és ezernyi szeretőt tartok.
2018. jún. 4. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!