Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogy reagálnátok ha a párotokról kiderülne, hogy 3 fiúval is csinálta már egyszerre?
Azoknak a férfiaknak kiábrándító, akik rendszerint "jófiú" életet éltek korábban, és eddig nem nem nagyon volt lehetőségük sok vad szexuális élményben részt venni és/vagy kevés partnerük volt.
Más férfi, aki nagy kanállal élte az eddigi életét, ÁLTALÁBAN le se sz...ja hogy mi volt a barátnője múltjában, mert hasonló tapasztalatokkal rendelkezik és átérzi a dolgokat, ami lényegében annyi hogy volt egy vadulós, szórakozós időszak és kész.
Ez nem vad szexuális élmény. Valaki lazábban fogja fel az ilyen dolgokat, valaki pedig érzi a súlyát. Az én véleményem az, hogy a szex az nem egy olyan dolog ami egy harmadik félre tartozna. Aki szereti az ilyen dolgokat szíve joga, de ne olyan személlyel kezdjen új kapcsolatot aki máshogy értékeli és más a véleménye a szex témáról.
Én azt vallom, hogy barátnővel jó a szex, az is csak akkor ha már van érzelem. Kapcsolaton kívül eddig sem szexeltem, hónapokig is bírtam szex nélkül. Kapcsolaton belül pedig csak a partneremre vágytam és nem egy harmadik félre. Számomra ez egy túl bensőséges és intim viszony, amihez harmadik félnek semmi köze. De ez az én véleményem. Aki szereti a hármast, járjon olyannal aki szintén szereti és nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!