Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogy reagálnátok ha a párotokról kiderülne, hogy 3 fiúval is csinálta már egyszerre?

Figyelt kérdés
Tegyük fel 4 hónapja vagytok együtt egyébként minden oké. De megcáfolhatatlan bizonyítékok tanúskodnának róla, hogy volt olyan amikor egyszerre 3 férfi dugta, sőt az is kiderülne, hogy jóval több szexuális partnere volt már mint amit ő sugallt. Ezt el bírnátok viselni vagy szakítanátok? Persze persze lehet írni, hogy ez régen történt még nem voltatok együtt stb, de ez akkor is elképesztően kiábrándító szerintem egy normális lelkületű férfinak. Szerintetek?
2017. márc. 2. 15:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Normalis lelkuletu ferfi vagyok, nem zavarna a multja, nem kva volt, csak jol erezte magat egyszer. Nekem is vannak sztorijaim. :) Nem artott senkinek a lany.
2017. márc. 2. 15:48
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha ugy erzed, 3 masik helyett is kepes vagy helyt allni, akkor nincs gond.
2017. márc. 2. 15:49
 3/15 crudy ***** válasza:
68%
Engem biztos zavarna, nem tenném szóvá és nem lenne belőle semilyen balhé de azért zavarna
2017. márc. 2. 16:00
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Engem is zavarna
2017. márc. 2. 16:11
 5/15 kolosszus22 ***** válasza:
51%
Vakarnám a fejem az biztos, hogy miféle nő ez!? Bár a lényeg, hogy velem hogyan viselkedik illetve, hogy én milyen embernek ismertem meg. Biztos nem szakítanék emiatt hirtelen, de azért jól odafigyelnék onnantól és minél jobban megpróbálnám kiismerni, minél rövidebb idő alatt.
2017. márc. 2. 16:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem zavarna,nem hátrány ha kapható a többesre..
2017. márc. 2. 16:35
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

Azoknak a férfiaknak kiábrándító, akik rendszerint "jófiú" életet éltek korábban, és eddig nem nem nagyon volt lehetőségük sok vad szexuális élményben részt venni és/vagy kevés partnerük volt.

Más férfi, aki nagy kanállal élte az eddigi életét, ÁLTALÁBAN le se sz...ja hogy mi volt a barátnője múltjában, mert hasonló tapasztalatokkal rendelkezik és átérzi a dolgokat, ami lényegében annyi hogy volt egy vadulós, szórakozós időszak és kész.

2017. márc. 2. 17:02
 8/15 anonim ***** válasza:
31%

Ez nem vad szexuális élmény. Valaki lazábban fogja fel az ilyen dolgokat, valaki pedig érzi a súlyát. Az én véleményem az, hogy a szex az nem egy olyan dolog ami egy harmadik félre tartozna. Aki szereti az ilyen dolgokat szíve joga, de ne olyan személlyel kezdjen új kapcsolatot aki máshogy értékeli és más a véleménye a szex témáról.

Én azt vallom, hogy barátnővel jó a szex, az is csak akkor ha már van érzelem. Kapcsolaton kívül eddig sem szexeltem, hónapokig is bírtam szex nélkül. Kapcsolaton belül pedig csak a partneremre vágytam és nem egy harmadik félre. Számomra ez egy túl bensőséges és intim viszony, amihez harmadik félnek semmi köze. De ez az én véleményem. Aki szereti a hármast, járjon olyannal aki szintén szereti és nincs probléma.

2017. márc. 2. 17:14
 9/15 anonim ***** válasza:
16%
Igazából komoly kapcsolatban nem tudnék gondolkodni a továbbiakban ebben a helyzetben, viszont mondjuk szívesen beszerveznék még lányokat mellé, most az jönne sorra :D
2017. márc. 2. 17:22
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Ne zavarna, ez nem megcsalás. Az, hogy nyitottabb, nem azt jelenti, hogy egy erkölcstelen r.banc.
2017. márc. 2. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.